Akhisarspor Karşısında İlk 11'imiz!

Sinan sov yapacaktir

Muslera
Mariano - Ozan - Serdar - Nagatomo
Fernando - Ndiaye
Onyekuru - Emre - Rodrigues
Sinan

Bu şekilde dizilirsek hem Sinan hem forvet ile ilgili hasarı en aza indirebiliriz.

Bu sinan inadindan vazgecmeli hoca. Net kötü ve etkisiz bir oyuncu

Sinan son lig maçında mükemmel oynamıştı neyin eleştirisi bu

Muğdatinhoyu Erzurum maçına sakladı hoca sanırım bu hafta da mahrum kaldık kendisinden

Emre forvet Sinan 10 numara da oynayabilir belli olmaz.

Sinan hariç güzel kadro inşallah net bir skor alırız.

Sinan yerine Muğdat, Yunus ya da Feghouli olabilirdi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi neden sinan elestrii yapıyorsunuz sag kanatta robben felan varda hocamı oynatmıyor feghoulinin form durumu cok kotu kadro gayet iyi hatta cok iyi

sinan olup bittigimiz emreden daha etkili oynuyor son maclarda asip kesmeye gerke yok ısrar etmek zorundayız.
ha eleştireceksek kanatta oynamasını eleştirelim top tüfek ne varsa kapıp gelirim. Forvette oynamalı ki en kötü bir eren performansi verir heralde

Muslera
Mariano - Ozan - Serdar - Nagatomo
Fernando - Ndiaye
Onyekuru - Emre - Rodrigues
Sinan

Bu şekilde dizilirsek hem Sinan hem forvet ile ilgili hasarı en aza indirebiliriz.

Kendi etkinliğini geçtim Mariano'yu da bozuyor. Mariano kendisiyle paslaşabilecek kanat oyuncusu arar. Bu herife topu attığı zaman alıp tek başına gidiyor.

Ön 4'lü baya atletik deplasman için tutabilir bu Sinan mı Henry mi forvet olacak merak ediyorum

abi neden sinan elestrii yapıyorsunuz sag kanatta robben felan varda hocamı oynatmıyor feghoulinin form durumu cok kotu kadro gayet iyi hatta cok iyi

Ayagina gelen 10topun 8ini ölduruyor herif.Geri kosmuyor bekine yer acmiyor pas vermiyor
Bir de ezbere oynama hastaligi var beni en cok deli eden hareketi

Sinan yerine Feghouli oynasaydi tam olacakti

Geri
Üst Alt