GSC Haber Akhisarspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

bu 10 sanıyede bı sayfa yenıleme olayını nasıl yok edebiliirz

Oh be.Savunma takımı değiliz.Bunu kaç yıldır göremiyor musunuz ya :D Ne zaman savunma oynamaya kalktıysak sonu hep hüsran bitti.Biz hücüm oynarayak daha iyiyiz.

Yensekte, yenilsekte bence Hocaya diyecek laf yok. Mevcut oyuncu grubu ile cıkacak en iyi 11 bu, hafta icindede yazdıgım 11'di, bi Emre'nin yerine Yasin'i düsünüyordum.

Hocanın mentalitesini cok sevdim, en azından benim gibi düsünüyor :)

NMRPMFG.jpg

İç saha maçında tabiki cesur kadrolardan yanayım. Çıkabilecek en ideal kadroyla çıkacağız. Deplasmanda bu kadroyla çıkmak tabiki hata olur ama iç saha için gayet iyi kadro.

GT-I9300 Tapatalk

Güzel kadro çıkarmış Hamza hocam. Sistem ve mentalite önemli. İç sahada oynuyoruz, risk almakta fayda var ama çok koşup mücadele etmemiz gerek. Savunmada açık verirsek Akhisar değerlendirebilir. Bu kadronun tutacağını ve farklı kazanacağımızı düşünenlerdenim.

Hucum hucum dediniz alin size hucum futbolu :D

Cok enteresan ve cesur bir 11. 5-10 tane atariz akhisar'a :)

Az yiyip az atan bir Galatasaray yerine, gerekirse çok yiyen ama çok da atan bir Galatasaray'ı yeğlerim.

Burak yerine Olcan olsaydı keşke , ama ben bu ma deli gibi basan bir burak bekliyorum daha doğrusu deli danà gibi koşan. Eğer ilk 30 dakika 2 gol bulabilirsek maç kopar

Hamza hoca Emre, Bruma, Telles, Umut gibi son maçlarında gayet iyi şeyler yapan futbolculara adaletli olarak formayı vermiş. Umarım bu adaleti formayı haketmeyenler içinde uygular. İsimlere takılmadan hakkaniyetli davranır.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt