GSC Haber Akhisarspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Takım yeterince koşarsa defansif olarak fazla açık vermeyiz.

İyi kadro.
Olcan kilolarını atana kadar yedekte dursun.

İlk 11 güzel Olcan formsuz, Hamit yok. Burak ve Umut zaten anca çift forvet oynayabilir. Burda önemli olan ileride baskı kurmamız yoksa fazla kontra yeriz.

Sağlamsa Lassa

orta saha riskli. Bir tane bari defans yapabilen adam olsaydi. Selçuk yerine Yekta olmaliydi. Brumanin 4-4-2'de iyi kanat performansi verecegini zannetmiyorum.

İyi kadro. Belki Ched orta sahada, yerinde Koray ile ve Telles yerine de Balta/Tarik ile oynayabilirdik. Forvetlerden biri de kesik yerdi.

N5

11 güzel beğendim, Melo'nun yokluğunda 4 4 2 oynamak mantıklı, ofansif olması isabet biz defansif oynayamıyoruz zaten, FT taktiği ile sahada Hamza Hoca önde basacak.

Emre ortasaha özellikte bir oyuncu olduğu için doğru tercih bence. Sneijder ileri çıkınca, Emre ortayı ikiler falan.

Cidden beğendim ben bu 11'i.

GALTASARAY BÜYÜK TAKIM.... 4-5 DMC ile oynamaz LAN!

Prandelli denilen zat kendini Pescara veya Caglari de zannediyordu galiba....

Aferin Hamza Cesur Hamza...iste bu... 442 ve Snejder MC/DMC...

Burak ve Selcuk haric güzel Kadro...keske Burak yerine Pandev olsaydi..
neyse o da2-3 mac burakveselcuku denicek mecburen...olmazsa keser.

Bu sistemle rakibimizi geride karsilama gibi bir sansimiz yok. Ilerde presle bogmaliyiz. Sans yanlarinda olursa maçi ilk yaridan bile koparabilir Akhisar.

Ayrıca kupa maçında gol atan Bruma'yı ilk 11'e koyması da, Hamza hocanın adamlığını gösterir.

Baklavalı 4-4-2 bir Galatasaray geleneğidir.İçerideki maçlarda denememizde hiçbir sakınca yok.

gayet güzel kadro. 50 tane defansif oyuncuyla oynayıp da 4'er 4'er yediğimiz zamanları da gördük.

Geri
Üst Alt