- 9 Temmuz 2011
- 34.255
- 29.172
- 2.533
Maçlar gelir geçer finaller her daim hatırlanır sayın Sarper Y.Kupa finalleri dışında ne çektiriyoruz ki Fb'ye?Ligde bütün derbileri alıyor adamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçlar gelir geçer finaller her daim hatırlanır sayın Sarper Y.Kupa finalleri dışında ne çektiriyoruz ki Fb'ye?Ligde bütün derbileri alıyor adamlar.
Y neyin kısaltması acaba? Yaprak algısı yarattı bende acıkcasıMaçlar gelir geçer finaller her daim hatırlanır sayın Sarper Y.Kupa finalleri dışında ne çektiriyoruz ki Fb'ye?Ligde bütün derbileri alıyor adamlar.
Evet.Sadece başlığı okuyup mesaj attım.UEFA parası ile beraber 8 milyonmuş.1.5 milyon gibi bir rakam. Oyuncunun mac basi maliyeti kadar eder anca.
Göztepe ye para mara yok !Tadımı kacıran 1 meblağ
Selçuk ve Yasin'i verelim
Selçuk ve Yasin'i verelim
Öyle deneyip kümeye düserler (Konya + Osmanli iyi örnekler)hadi bakalım avrupada gruplardan çıkacak bir kadro kurun, omar niasse gibi bir forvet daha bulmaları lazım seleznov'la olmaz bu iş.
seneye ligde ilk 5 hedefi koymalı okan hoca
Turkiye kupasini alan 1.5 milyon Euromu aliyor? Cok azmis yaw
Maçlar gelir geçer finaller her daim hatırlanır sayın Sarper Y.
adamlar taruk makhto(çamdal) dan daha az para kazanmış zengin ilan etti medya.
Akhisar için iyi para 8 milyon euro gruptada 2 maç alsalar yeter onlara.
0 borçla yaptıklarını unutmayalım.
Akhisar küme düşsün diyordun bir de ulan Hido.
Ben çıkarcıyım Sarper şimdi çıkarım akhisardan yana.
Madem çıkarcısın niye düşsün diyon adamlar hiçbir Anadolu takımının yapmadığı kıyağı bize yapıyor senelerdir.Bize 6 puanı veriyor geri kalan kim varsa puan alıyor.
Bjk maçında bariz verdiler maçı o maçtan dolayı düşsün istiyordum.
Fb'yi yenerek telafi ettiler ama.
Şimdi desteklerim.