Aksungur İHA-SİHA (ANKA II Yerli motor)

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör

Yüksek Faydalı Yük Kapasiteli İHA Kesintisiz Çok Rollü İstihbarat, Gözetleme, Keşif ve Taarruz Görevleri için ANKA-AKSUNGUR İHA Sistemi; gündüz/gece İstihbarat, Gözetleme, Keşif ve Taarruz Görevleri’ni EO/IR, SAR ve SIGINT faydalı yükleri ve çeşitli havadan yere silahlarla icra eden Orta İrtifa Uzun Havada Kalışlı bir İnsansız Hava Aracı Sistemidir. ANKA-AKSUNGUR 40000 ft’e kadar uzun süreli operasyonlara imkan veren iki adet çift turboşarjlı dizel PD-170 motoruna sahiptir.

Aksungur ve göksungur iki farklı model iki kardeş şeklinde üretiliyor bunlar

Hem akıncı hem aksungur ve goksungurla büyük bir filo oluşacak
aksungur deniz icin kullanılıcak gibi denızaltı gemı falan bence cok onemlı bu akdeniz meseleleri icin

aksungur deniz icin kullanılıcak gibi denızaltı gemı falan bence cok onemlı bu akdeniz meseleleri icin
F-35 alsaydık da zaten stovl değildi f-35 c gerekiyordu fettullahçılar uçak gemisini rampasız yapıp sadece helikopter için tasarlatmıştı ondan f-35 a hep sipariş etmiştik adamlar her şeyi planlamıştı allah çarptı

F-35 alsaydık da zaten stovl değildi f-35 c gerekiyordu fettullahçılar uçak gemisini rampasız yapıp sadece helikopter için tasarlatmıştı ondan f-35 a hep sipariş etmiştik adamlar her şeyi planlamıştı allah çarptı
Üstad tcg anadolu degıstırılecek mı

bu adamın video girişlerine gülüyorum ya.. yeni bir bilim videosu falan diyo yaptıkları 2 google araştırması ve onları okumak. yanlış anlaşılmasın yermek için degil genel konustum. bi de barıs ozcan var tabi bilim adamı:asd:

bu adamın video girişlerine gülüyorum ya.. yeni bir bilim videosu falan diyo yaptıkları 2 google araştırması ve onları okumak. yanlış anlaşılmasın yermek için degil genel konustum. bi de barıs ozcan var tabi bilim adamı:asd:
Hayır yapabilir ama bunun bir videosunu izlettiler bana saab gripen alalım diyor f-35 yerine bildiğin ya çocuk zihinli ergen ya da hain isveç elden gelse kullanmayacak bir de ab yanlısı galiba batı hayranı

bu uçak çıkalı 1 sene oldu ama o zaman akıncı gibi medyada yer almadı.

medyanın bu olayına kızıyorum tabi ama şuan ki medyaya ne desek boş

Geri
Üst Alt