Haber Aktürkoğlu: "Fenerbahçe forması giydiğim için pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım da"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1779049926963.webp

Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe forması giydiğim için pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım da. Bu böyle bilinsin."

Kerem Aktürkoğlu: "Söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum. Çünkü kırmak dökmek istemiyorum. Yapıcı olmak da gerekiyor."

Kerem Aktürkoğlu: "Ben bir karar aldım; buraya geldim. Fenerbahçe'yi tercih ettim. Kararımın sonuna kadar arkasındayım. Fenerbahçeli olduğum için çok mutlu ve gururluyum."

Kerem Aktürkoğlu: "Bu sezon için Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyoruz. Seneye inşallah çok daha güzel günler olacak. Taraftarımız da inansın."

Bunu açıklamak zorunda kendini hissediyorsan Demek ki çok pişmansın!

Sonra niye küfürbaz oluyorsun. Hep dikkat çekmek istiyor. Yeni Mert hakan bu olur seneye

Pişman olmasa aksini dile getirmeye çalışmaz ama bize giren çıkan yok bomboş oyuncu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

feneri söğüşleyecem demiş kaptanda olur bu kafada devam bizde koyup koyup şamp oluruz

Kendisine bakınca, Galatasaray formalı hali gözümde canlanmıyor bile. O kadar önemsiz, o kadar öylesine bir futbolcu benim gözümde. Hani bazı futbolcular vardır, rakibe gidince üzülürsün. Kerem'de hiç öyle bir şey hissetmedim. Umrumda bile olmadı.

Geri
Üst Alt