AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 2-1 Beşiktaş | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Off. Sen dedin demedim. Farz ederek söylüyorum. Demediysen uzatma da deme. Uzattığımdan değil sen değilsin bunu söyleyecek. Laf sahibi söylesin.

Ya ben en başta söylediğim biz kelimesini geri alıyorum.Tamam mı var mı başka sorun ?

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Eylül | St

necipi fernandesi aurelloyu topla çarp hücumda bir tane guti yapmıyor. hele fernandes lig maçlarında da böyle oynuyorsa beşiktaş için durum vahim.

tek basina stoke'dan iyi oynuyor adam

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Eylül | St

Egemen ve Fernandes bize giderdi gerçekten.

Fernandes klas adam...

Cristiano Ronaldo'dan daha antipatik bi futbolcu varsa o da kuareeşşşşmaaaaaaaaaaaadır

egemen gercekten turkiyenin en iyi stoperi galiba

cok atletik

ayagida hic kotu degil iteklemiyor topu

bu egemenin paslarini kötü bilirdim ama bjkde dikkatle izliyorum, paslari gayet düzgün adamin.

kafa toplarda, özellikle duran toplarda rakip takiminin ceza sahasinda inanilmaz etkili.

kisaca, egemen iyi stoper, toroman dan iyi bir kere.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

adamin kendine oynadigi oyle barizki

bu macta boyle haftaya ligde ciftetelli oynar:)

queresma cok büyütülüyor. adam evrimini geciremedi işte. 26 yaşında türkiyeye geldi. adam birtek lizbonda iyi performan göstermiş. başka yerde hep süt oglan olarak kalmış. beşiktaştada bir başarısı yok. gecen bursa macında kırmızı kart gördü. beşiktaş gol attı. cünkü her topu eziyordu. bencilin önde gideni.

-----------Muslera ----------

Eboue--ujfalusi -Egemen-H.Balta

----Fernandes-Melo-Selçuk-----

Quaresma----Elmander----Simao

Böyle olsun istemezmiydiniz ? :D

2000 yılındaki Galatasaray'ın karşısına böyle bir ingiliz takımı çıksaydı 5lik yapardık ne oynuyor bular ben anlamadım

ersan yerine egemenle uğraşsaydık daha iyi olurdu egemen selçuk ceyhun engin :)

-----------Muslera ----------

Hilbert--Ujfalusi -Egemen-H.Balta

----Fernandes-Melo-Selçuk-----

Simao------Elmander------Riera

Böyle olsun istemezmiydiniz ? :D

tabii ki

Geri
Üst Alt