AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 2-1 Beşiktaş | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

Beyler adam Türk takımlarını destekledi diye hala üzerine gidip laf sokuyorsunuz. Ayıp oluyor. Bırakın herkes kendi keyfine göre maçı izlesin. Kimse kimsenin Galatasaraylılığını ölçecek konumda değil. Kimsenin elinde böyle bir kantarda yok. Şu forumda en çok canımı sıkan şey bir başka takım yüzünden Galatasaraylıların birbirini rencide etmesi. Birbirinize karşı biraz özenli olun yahu.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | İlk Yarı | 29 Eylül | Star

ben stoke'u destekliyodum da maci gorunce bjk diyorum napiyor lan stoke ben daha basan, sert bi takim bekliyodum adamlar caykur RIZE gibi

necip cok kaliteli adam ya. biraz özgüveni ve cesareti eksik. keske bizde oynasa.

Desteklemem. Yenilirsede hayatımda birşey değişmez. Sorun şurda çoğul konuşmanız. Yok öyle birşey. Kendi forumlarında ne konuştukları da umurumda değil. 3-5 velet yorum yaptı diye "tutmamazlık" etmem bu bahane değil. Benim bahanem başka. Rakibimin rakibimi "her ortamda" dostumdur.

Maksat BJK sevgisi değil ki.Yenilirse zaten bir şey değişmez biz yolumuza bakarız ama Türk futbolunun Avrupa'da ses getirmesi için maç kazanması lazım.Benim düşüncem budur.

Fernandes tam bizim üçlüyü tamamlayacak oyuncu ama işte:(

ben stoke'u destekliyodum da maci gorunce bjk diyorum napiyor lan stoke ben daha basan, sert bi takim bekliyodum adamlar caykur RIZE gibi

ben 5-0 stoke alir diodum:)

futbol sahada oynaniyor

Beyler adam Türk takımlarını destekledi diye hala üzerine gidip laf sokuyorsunuz. Ayıp oluyor. Bırakın herkes kendi keyfine göre maçı izlesin. Kimse kimsenin Galatasaraylılığını ölçecek konumda değil. Kimsenin elinde böyle bir kantarda yok. Şu forumda en çok canımı sıkan şey bir başka takım yüzünden Galatasaraylıların birbirini rencide etmesi. Birbirinize karşı biraz özenli olun yahu.

yok abi, bjk gol yedi dese yetmiyor mu?

buraki cogu fanatik Galatasarayli, emre gelip yedik falan filan derse, milletin hayirir demesi bence cok normal.

Maksat BJK sevgisi değil ki.Yenilirse zaten bir şey değişmez biz yolumuza bakarız ama Türk futbolunun Avrupa'da yankı getirmesi için maç kazanması lazım.Benim düşüncem budur.

Yahu bana ne Türk Futbolundan ?

Şikenin destek gördüğü, şikecinin maçlarına yatan, ağlayan zırlayan, dürüst olanı dışlayan Türk Futbolunu ne yapayım ben. Beter olsun hepsi. 2 ele penaltı veremeyen Türk Futbolu. Olmaz olsun.

Bu arada kimseye hesap sormuyoruz, çoğul konuşmayın diyoruz Ozan renkdaş.

stoke hic pres yapmyorki ondan rahat oynuyor bjk. ama pozisyona girme denen birşey yok:)

fernandes hilbert quaresma cok iyiler helal olsun

mutis oyunuyor BJK :O

ama ben keita yi istiyorum bizim sag kanat a kazim in yerine :)

güzel bir mac oluyor yanliz

"Elle oynama itirazlar var mı? Yok." dedi spiker :o

Quaresma ve futbol zekası :S

Fernandes'in zekası en az Q7 kadar be adam övüp durmayın her saçma hareketini. İyileri övün yeter.

Yahu bana ne Türk Futbolundan ?

Şikenin destek gördüğü, şikecinin maçlarına yatan, ağlayan zırlayan, dürüst olanı dışlayan Türk Futbolunu ne yapayım ben. Beter olsun hepsi. 2 ele penaltı veremeyen Türk Futbolu. Olmaz olsun.

Bu arada kimseye hesap sormuyoruz, çoğul konuşmayın diyoruz Ozan renkdaş.

Ben sadece kendi düşüncemi söyledim bunu böyle saatlerce uzatmanın mantığı var mı ? Dediğin gibi olsun ben biz derken kendi adıma konuştum zaten.

q7 bizde olsa feci yardirirdi

Geri
Üst Alt