AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 2-1 Beşiktaş | 29 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Eylül | St

ahaaa tottenham gol yedi

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | 2.Yarı | 29 Eylül | Star TV

sadri seneri elimizden kacirmamaliydik

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | 2.Yarı | 29 Eylül | Star TV

Edu topçu değil.Ben olsam Holosko ile başlardım.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 2.Maç | Stoke City 1-1 Beşiktaş | Devre Arası | 29 Eylül | St

kazıma gioya elanoya misimoviçe küfür atmayan taraftar q7ye atmaz emin ol
valla elanoyu harcadılar. misimovic zaten dogru dürüst oynamadı. kazımın bende oynamasını istemiyorum. ama şu leş queresmayı istemem. önceki kariyeri beni ilgilendirmiyor. ben ş,imdiye bakıyorum.

Amma büyütmüşler bu Stoke'yi ya.Herkes BJK yenilcek bilmem ne diyor.Tamam yenilebilir de Stoke sahada yok.

Kü7 ordan niye kaleye vurdu. :o

Fernandes'in yerinde olsm o pastan sonra o topu öyle kullanan Quaresma'yı döverdim.

yabanci siniri

eboue yi cok begeniyorum

nasi yauw

eboue elmander sercan

sercan elmander riera

ayni reis

ayrica eboue kanatta olmaz neyse konuyu bogetmeyeg

valla elanoyu harcadılar. misimovic zaten dogru dürüst oynamadı. kazımın bende oynamasını istemiyorum. ama şu leş queresmayı istemem. önceki kariyeri beni ilgilendirmiyor. ben ş,imdiye bakıyorum.

bence elano bizi harcadı hiç bir şey katmadı takıma o kadar oynamasına rağmen melodaki hırsa oyuna bakıyorum da elanp ruhsuzdu bayağı

fernandez bildigin benjamin gecior zitoklularla

kazıma gioya elanoya misimoviçe küfür atmayan taraftar q7ye atmaz emin ol

Gio'ya neden ve kim küfretti bilmiyorum ancak ben çok beğeniyordum hatta şuan Tottenham'ın en iyilerinden biri :( Bizde olsa Sağ-Sol kanat hertürlü şuan kadroda yer alırdı .Hele ki Elano şuanki orta saha ile şov yapardı.

ben yetenekli bencil bir futbolcu istiyorum takımda lazım maç kurtaracak adam dümdüz takım olduk ya
iyide queresma kac mac kurtarmışki. ronaldinhonun aralıkta sözleşmesi bitiyormuş. şu adamı alsak 3 forma birden alırım.

fernandes seneye gider eger yillik 3-4 milyon vermezsen

Bu Portekizliler birbirinden başkasına top atmıyorlar gibi geldi bana. Necip'i Edu'yu görüp atmadılar sanki.

Geri
Üst Alt