AL 11/12 E Grubu 5.Maç | M.Tel Aviv 2-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 5.Maç | M.Tel Aviv 2-3 Beşiktaş | Maç Sonucu | 1 Aralık | Sta

Vallahi ben beğenmiyorum. Takım oyununa yatkın, disiplinli oyuncuları daha çok severim. Ama doğruya doğru bizde eksik olan yaratıcı bi kanat oyuncusu hatta 2 tane gerek. Reyes'e niye karşı geliyo millet onu çözemedim. Lazım olan adam o tarz biri.

Cevap yazında gizli.Hatta bunlara oyun içi ve genel istikrarsızlığı da ekleyebilirsin.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 5.Maç | M.Tel Aviv 2-3 Beşiktaş | Maç Sonucu | 1 Aralık | Sta

Tebrikler Beşiktaş.:) Maçın 2-0'dan,2-2'ye gelmesi çok ahmakça idi ama Quaresma bu kusurunuzu ber-taraf etti.:)

reyesle quaresmayı karşılaştırmam

Ben de karşılaştırmamıştım.

Karşılaştırırım ama sorun olmaz.Reyesin daha yararlı olucağını iddaa edemeyiz.Takımın ihtiyaçlarını düşününce bencil ve pasa dayalı oynayan kanat adamının bize fayda getirmeyeceğini de görmek zor değil.

kötü bir sonuç, gruptan çıksalar bile çok gidemezler.

Büyüksün Quaresma Reis

queresmayı normalde begenmemde son 2 macta yaptklerı cok iyiydi faydalı oynadı. attıgı ilk gol cok şıktı. 2 . golde güzeldi ama israil defansı bu golü güzellştirdi. hemen queresma 2 mactır iyi diye keşke bizde olsaydı demeyin. dogrudur bizede yaratıcı adam lazım ama 1 mac oynayıp 4 mac yatanı degil.

Almeida armutunu inşallah Ordu maçındada oynatır. Pektemeki harcıyorlar.

Almeida yerine Baros olsaydı onlarda rahat 5-6 tane atarlardı. Almeida acayip beceriksiz.

Almeida kötü futbolcu.Fizikli ama fiziğini kullanmayı bilmiyor, top saklayamıyor.Yavaş ve ağır.Adam eksiltemez.Tekniği kısıtlı,boyu uzun olmasına rağmen hava toplarında da etkisiz.

Ribery deme renkdas Ozhan Canaydina ana avrat kufredenler bu adam icin?? oldugunde 2 yuzluluk yapip iyi adamdi rahmetli dediler..

Cevap: AL 11/12 E Grubu 5.Maç | M.Tel Aviv 2-2 Beşiktaş | 2.Y | 1 Aralık | Star TV

ahahaahahaaaha

yazık lan ağladığı maça rakibe gole bak görende barcaya manchestere felan atmış sanıcak

Manchester'a Barca'ya kim öyle gol atmış ki? Ronaldo bile Barca maçlarında sönüyor.

Quaresma'nın attığı gol tipik Messi golüydü vede çok güzeldi.

Bizim Riera ile Kazım'ı topla hatta bunlara Aydın'ı da kat 1 Quaresma etmez.

İyi oyuncuya iyi deyin.

Q7 gol atarken sağda yerde yatan oyuncu çok ilginç duruyor. Hiç kımırdamıyor:D

Almeida gününde olmayıncada hiç çekilmiyor.Tel Aviv ne kadar kötü olsada deplasmanda çok tehlikeli takım,bunu kuralar çekildiğinde söylemiştim.Quaresma'yı tutamadılar genellikle böyle oynuyor ama herkes çalım yemiyor.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 5.Maç | M.Tel Aviv 2-2 Beşiktaş | 2.Y | 1 Aralık | Star TV

Manchester'a Barca'ya kim öyle gol atmış ki? Ronaldo bile Barca maçlarında sönüyor.

İyi oyuncuya iyi deyin.

Renktaş çok haklısın ama Quaresma'yı Riera,Aydın ve Kazım gibi isimlerle kıyaslaman da büyük hata bence.:) Adamın CV'si yeter.Dikiş tutturamamış o ayrı ama İspanya'da Barcelona,İtalya'da İnter,İngiltere'de Chelsea,Portekiz'de Sporting Lizbon ve Porto forması giymiş bir oyuncunun ne denli kaliteliği olduğunu ispata gerek yok zaten.

İyi oyuncuya iyi deyin.

kimse kötü oyuncu demiyorki. ama ben takımımda istemem. kazıma rieraya göre isterim ama onlar kötü örnek. daha iyisini almak varken. genellikle takımına katkı vermeyen bir adam queresma. son 2 mac cok faydalı oynadı takdir ederim o başka.

Renktaş çok haklısın ama Quaresma'yı Riera,Aydın ve Kazım gibi isimlerle kıyaslaman da büyük hata bence.:) Adamın CV'si yeter.Dikiş tutturamamış o ayrı ama İspanya'da Barcelona,İtalya'da İnter,İngiltere'de Chelsea,Portekiz'de Sporting Lizbon ve Porto forması giymiş bir oyuncunun ne denli kaliteliği olduğunu ispata gerek yok zaten.

Kıyaslanmaz zaten adamların 1 kanat oyuncusu bizim 3 kanat oyuncusuna bedel anlatmak istediğim o.Bizimkilerde hala forvet peşinde koşuyorlar.

Kıyaslanmaz zaten adamların 1 kanat oyuncusu bizim 3 kanat oyuncusuna bedel anlatmak istediğim o.Bizimkilerde hala forvet peşinde koşuyorlar.

Kanat mevkisi olarak söylediklerine aynen katılıyorum.Gerek Quaresma'yı,gerekse de Simao'yu bizim mevcut kanat oyuncularımız ile kıyaslamak beyhude bir uğraştır.

Geri
Üst Alt