AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 3-1 Stoke | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 0-1 Stoke | 1.Y | 14 Aralık | Star TV

Kiev'in 4-0 alması lazım.

3-0 yeterli dediler. Beşiktaş'lı arkadaşıma sordum forumlarında falan tartışılmış eşit averajda Kiev çıkıyormuş neden bilmiyorum ama.

4 fark var. Beşiktaş bir kaybediyor, Kiev'e 3 lazım.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 0-1 Stoke | 1.Y | 14 Aralık | Star TV

3-0 yeterli dediler. Beşiktaş'lı arkadaşıma sordum forumlarında falan tartışılmış eşit averajda Kiev çıkıyormuş neden bilmiyorum ama.

4 fark var. Beşiktaş bir kaybediyor, Kiev'e 3 lazım.

3 fark olursa averajlar eşitleniyor.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 0-1 Stoke | Devre Arası | 14 Aralık | Star T

eşit averaj'da niye kiev çıkıyor ? beşiktaş daha çok gol atmış. ikiside birbirini 1-0 yenmedimi evlerinde ? niye kiev çıksın ki?

Cevap: AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 0-1 Stoke | Devre Arası | 14 Aralık | Star T

3 fark olursa averajlar eşitleniyor.

eşit averaj'da niye kiev çıkıyor ? beşiktaş daha çok gol atmış. ikiside birbirini 1-0 yenmedimi evlerinde ? niye kiev çıksın ki?

Bilmiyorum beyler öyle dediler bana :) Araştırırız.

edit: gol sayısından dolayı bana da öyle olmaması lazım gibi geliyor, ama Beşiktaş'lı arkadaşım çok emin konuştu kafam karıştı.

Averajlar eşit olursa maçlar da zaten eşit skorla bitti.Fazla gol atan çıkar bence.

Ins besiktasta ,trabzonda en azindan ceyrek finale kadar ****lar. Yunanistan bile bizi gecti ulke puanlamasinda, belcikada seneye gecer artik. Ligin sampiyon elemeli gidecek clye.

stoke'un yedeklerini yenemiyorsun evinde milleti böyle hesap kitapla ugrastırıyorsun be, vay dangalaktaş :asd:

Eşit averajda gole mi bakılıyor, sarı-kırmızı kartlara mı?

Daha çok gol atan çıkar. Kiev'e 4 gol lazım.

bence eşit averajda dingiltaş çıkar, daha çok gol atmışlar... gol averajından yırtıyorlar [gibime geliyor]

Bjk çıkar şu durumda.4 lazım Kiev'e çünkü BJK fazla gol attı.

Averaj eşitlenirse Attığı gol falan bakacaklardır.

BJK bir tane daha yerse şaşırmayın.Maç sonunda 2-2 mi muhabbeti de olursa hiç şaşırmayın.

Pektemek milli takıma lazım.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 0-1 Stoke | İkinci Yarı | 14 Aralık | Star T

Kiev 4ü bulur bence. İş Stoke'ta bitiyor :o

Fernandes çok iyi kavis veriyor topa.

Cevap: AL 11/12 E Grubu 6.Maç | Beşiktaş 0-1 Stoke | İkinci Yarı | 14 Aralık | Star T

stoke'un direkten dönen topunu gördüm. bjklılarında dediği gibi bu takım adamı harbi kanser eder :D

bu arada buradanda elenirlerse yuh artık

Geri
Üst Alt