AL 11/12 İ Grubu 1.Maç | A.Madrid 2-0 Celtic | 15 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 İ Grubu 1.Maç | A.Madrid 1-0 Celtic | Devre Arası | HD4 Men

Nereye yapamadı da bi durun el insaf... Elano Cana için 1 sezon boyunca zaman lazım diyen Yunuscan a yakışıyor mu bunlar? Yakışıoy tabii git Kalou'yu izle panpa.

Cevap: AL 11/12 İ Grubu 1.Maç | A.Madrid 1-0 Celtic | 1.Yarı | HD4 Men

Ilk yari hatasiz oynadi Arda, top kaybi yok. 1 sut diregi siyirdi. Ama alistigimiz dribbling'leri de yok, daha cok topsuz kosular yapiyor araya Falcao harciyor.

Hepiniz zokayı yutmuşsunuz la. :)

Beyler mesajın altındaki gizli soruyu atlayıp bana saldırdığınız için kınıyorum sizleri. Özellikle sen a.ö.g.i.

O pozisyonda ne depar attı ya Arda. :D

Kopardi gitti aynen, pas gelse karsi karsiya. Hiyar Falcao ne diyeyim 2 kere bostaki Arda'ya pas yerine kaleye abandi. Gecen macin acisini mi cikariyor ne :)

Sallayasım geldi hacı biliyosun Arda'ya sallayan yok bu aralar yapıştırayım dedim

Arda iyi oynuyor.

Bende izleyeyim 2.yarıyı sallayasım gelebilir tabi.

falcao gercekten kotu futbolcu kim ne derse desin

Riiz de gelmiş:tiphat:

Arda'yı 60'lı dakikalarda falan çıkarıp, Reyes'i oyuna alır. Boşuna sallamaya yeltenmeyin, yani hiç izlemeyin. :)

Kopardi gitti aynen, pas gelse karsi karsiya. Hiyar Falcao ne diyeyim 2 kere bostaki Arda'ya pas yerine kaleye abandi. Gecen macin acisini mi cikariyor ne :)

Golcü bencilliği yaptı resmen Falcao.

Biliyorum kardeş sağlam sallardın sen de zamanında Arda ya;)

Kişilik olarak tek bir kelime etmemişimdir lütfen yumurtadan çıkıp beraber sağa sola saldıran larvalarla karıştırmayasın. Şu muhtemelen Atl.Madrid de oynayacağı futbolu görmek istedim Arda'dan sadece. Hani o ilk senesindeki fit ve akıllı oynayacam diye kasmayan, yeteneklerini natürel bir şekilde sunan döken Ardayı. Sonra Ardaya verdiler hormonu, futbolu öldü çocuğun iyi ama zararlı hale geldi. Şimdi Madride gidince bizdeki kadar toleranslı davranılmadığını gördüğü için artık gerçek Arda olacağından kuşkum yok ama bize yaramayacak malesef :(

Cevap: AL 11/12 İ Grubu 1.Maç | A.Madrid 1-0 Celtic | 2.Yarı | HD4 Men

Arda'yla Falcao birbirlerine birseyler soyleyip gulusuyorlardi, herhalde su son pozisyonlar uzerine. Ikinci yari basladi.

Kişilik olarak tek bir kelime etmemişimdir lütfen yumurtadan çıkıp beraber sağa sola saldıran larvalarla karıştırmayasın. Şu muhtemelen Atl.Madrid de oynayacağı futbolu görmek istedim Arda'dan sadece. Hani o ilk senesindeki fit ve akıllı oynayacam diye kasmayan, yeteneklerini natürel bir şekilde sunan döken Ardayı. Sonra Ardaya verdiler hormonu, futbolu öldü çocuğun iyi ama zararlı hale geldi. Şimdi Madride gidince bizdeki kadar toleranslı davranılmadığını gördüğü için artık gerçek Arda olacağından kuşkum yok ama bize yaramayacak malesef :(

Su yazidan Turk futbolseverinin cok toleransli oldugu gibi birsey cikiyor ortaya. Ilginc.

Geri
Üst Alt