AL 11/12 İ Grubu 1.Maç | A.Madrid 2-0 Celtic | 15 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: AL 11/12 İ Grubu 1.Maç | A.Madrid 2-0 Celtic | 15 Eylül | Maç Sonucu

Bu Celtıc ın dirildiği tek maç RANGERS maçları

GS-FB gibi

Beyler macın özetini veren kanal olursa bana bi zahmet ulaştırırsanız sevinirim , nasıl oynadı Arda cok merak ediyorum..

Hep aynı abi iyi maç çıkartır realde oynar bi maç kötü oynar pafta bile oynayamaz. bu taraftar kafasından nezaman kurtulcaz acaba

Asda resmen alda at dedi Diego bir tebrik dahi etmedi ... Helal Arda bu arada kaliteni gösteriyorsun :)

Arda Turan Uyum sorunu asmis, Takimda Lider olmaya bile ilerliyor.. Takim arkadaslari ile iyice kaynasmis belli oluyor.. Arda Turan cok Dogru bir Karar verdi A. Madrid´e gitmekle bunu simdi resmen kanitliyor.. Kocum benim buna cok ama coook inaniyorum cok degil Sezon sonra Avrupa Devlerinden birinde..

Allah sakatliktan korusun..

Paris'li Nené acayip.

Sunu alsak beeeeeeee...

Ama biz anca FIFA'da aliriz onu :(

Celtic kendi liginde hemen hiç maç kaybetmiyor ki, her maçı 3-0, 4-0 alıyor ama dışarıda bir olayları yok.

Diego çok pis bir adam.Hırbonun teki.

Yaptığı asist ve attığı plase şut bile yeter.

Asda resmen alda at dedi Diego bir tebrik dahi etmedi ... Helal Arda bu arada kaliteni gösteriyorsun :)

Bence türkiyede futbol oynayan futbolculardan %20si o vuruşu yapamaz dı net. bu seneden başka sene alamazdık keşke diego yu alsaydık!!!

Arda Turan Uyum sorunu asmis, Takimda Lider olmaya bile ilerliyor.. Takim arkadaslari ile iyice kaynasmis belli oluyor.. Arda Turan cok Dogru bir Karar verdi A. Madrid´e gitmekle bunu simdi resmen kanitliyor.. Kocum benim buna cok ama coook inaniyorum cok degil Sezon sonra Avrupa Devlerinden birinde..

Allah sakatliktan korusun..

Arda'nın Atletico'ya gitmesi çok doğru karar bence de.Ama Nuri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Umarım harcanmaz Real'de.

Geri
Üst Alt