AL 13/14 2.Tur 1.Maç | Juventus 2-0 Trabzonspor | M.S. | 20 Şubat

Kadir çok kötü oyuncu. Bu arada bu kadar kötü Juventus da zor bulunur bir daha. Resmen haketmediler kazanmayı. Trabzon daha çok haketti.

trabzon kesinlikle ikinci yarı oynadığı futbolla beraberliği haketmişti ama sol bek kadir her şeyi bitirdi malesef

Az öncede yazdım bu olcanı oldum olası hiç beğenemedim... tam bir leş oyuncu arada çıkıp işe yaramaz maçlarda iki frikki atınca bazı kişiler birşey sanıyor bu adamı... topu ezmek ve beynini çalıştırmaktan aicz bir oyuncu inanın bana trabzonun bile futbolcusu değil...ah trabzzon en azından 1 0 bitsedi ya bu arada o yusufun pozisyon penaltı değil mi ya

Ya bizim maçla karşılaştırılır mı bu maç ? Sizce juvenin bizle kendi evinde oynadıgı şampiyonlar ligi maçıyla bu dandirik maçtaki psikolojisi ve motivasyonu aynı mıydı ? Objektif olacagım diye komik olmayın

ok.gif
_gourcuff_ - 20.02.2014 21:53

bos.gif

son 15 dakikada juventus un ortasahasına karşı

alper olsaydı en az 5 kere delip geçerdi
biggrin.gif

1-0 iyi skordu tur için atamadi bir türlu 2yi cok gereksiz yedi juventus kötüydü bu aksam.

maçın ikinci yarısını seyrettim. ilk yarıda iki takımda nasıl oynadı bilmiyorum ama ikinci yarıya göre konuşacak olursam, juventusun bizim 2-2 lik maçtaki agresifliği yoktu gibi geldi. biz bunları nasıl olsa eleriz mantığı ile bakmışlar herhalde mevzuya. trabzon biraz daha sakin biraz daha becerikli olsa şuradan beraberlik çıkarması işten değildi. ama trabzonun golünü yediler bana göre. top büyük bölümü çıkmış ama tamamı çıkmamış gibi geldi tekrar görüntüsünde.

Trabzon elendi hadi kapatin topic i

ok.gif
_gourcuff_ - 20.02.2014 21:53

bos.gif

son 15 dakikada juventus un ortasahasına karşı

alper olsaydı en az 5 kere delip geçerdi
biggrin.gif

Top surme yetenegi olan herhangi bir ortasaha oyuncusu yapabilirdi dogru soyluyor cunku juve ortasahasi diye bir sey yoktu.

Bir ara sahadakilerin neredeyse yarisi ts ceza alaninin orda, digerleride juve kalesine yakindi ortada 1 kisi filan vardi

juventusa tebrikler bu trabzonspor taraftarıyla birlikte hiçbişeyi haketmiyo.

Trabzona helal olsun. Baya iyidiler. Golü yendi resmen. Cizgiyi gecmemiş top

Geri
Üst Alt