AL 13/14 2.Tur 1.Maç | Juventus 2-0 Trabzonspor | M.S. | 20 Şubat

70den sonra juve nın orta saha coktu cunku ılk yarı ınanılmaz pres yaptı juve..3 kısı ıle pres yapınca takım halınde yoruldu...ayrıca cl macıyla al macını karsılastırmamak lazım llorente giovinco vidal 60dan sonra gırdı oyuna...

ok.gif
_gourcuff_ - 20.02.2014 21:53

bos.gif

son 15 dakikada juventus un ortasahasına karşı

alper olsaydı en az 5 kere delip geçerdi
biggrin.gif

Dogru soyluyor. Cok kotu juvenin gobek.birkac kez Colman ve henrique yapti da

Ben sahsen üzülmedim. Trabzona karsi cok sempatiklik kurmaya calistik son bi iki senedir camia olarak, taraftar olarak. Ama Trabzon camiasiyla Baskaniyla vs. cok havali ve güya bizi hic iplemiyolarmis gibi bi halleri var.

Trabzon iyi falan değildi Juve maçta değildi.Adamlar sanki hazırlık maçıymış gibi oynadılar hatta hazırlık maçında bile bu kadar laçka olmayabilirler.

Ona rağmen 4-5 yapabilirlerdi skoru 2 tane Onur çıkardı net bir tane de direkten döndü.

Anlıyorum koskoca Juventus şu kupaya ve şu rakibe nasıl konsantre olsun...

bu mantığa göre, juve maça asılsa trabzon'un 2 katı gol atardı ve maç yine böyle olurdu.

Juventusta becerikli oyuncu sayısı cok fazla ama trabzonda hiç yok özellikle hücumda becerikli oyuncusu bir tane bile yok.

Juve günün de mi değildi yoksa maça konsantre mi olmadı orasını bilemem ama her an şapkadan tavşan çıkartabilecek yetenekte birden cok oyuncusu vardı ki beklenildiği gibi oynamasalar bile 2-0 gibi iki ayaklı maçlar için iyi bir skor almasını bildiler.

Ama Trabzon 100 tane de atak yapsak gol atamayacak gibiydi.

Son harekete kadar oyunun belli bölümlerinde cok iyi geldiler ama sonunu getiremediler.

Ekli dosyalar

• 1660528_669628793114137_162340875_n.webp
    1660528_669628793114137_162340875_n.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 165
Juve bu kadar kötümü yoksa hafifemi almışlar anlayamadım açıkcası.

Trabzon biraz akıllı oynasa tur için avantajlı dönebilirdi, hakemin kararıda hatalı gibi görünüyor ama ne olursa olsun uzatmada 2. golü yemeyeceklerdi.

Ben sahsen üzülmedim. Trabzona karsi cok sempatiklik kurmaya calistik son bi iki senedir camia olarak, taraftar olarak. Ama Trabzon camiasiyla Baskaniyla vs. cok havali ve güya bizi hic iplemiyolarmis gibi bi halleri var.

bende üzülmedim şahsen ts dışarsan sempatik geliyo bunun nedeni fb ile yaşadığı sorunlar.

bugün KTÜ kampüsüne girdi 20-25 ts taraftarı halısaha maçı yapan "bir" Galatasaray taraftarının formasını zorla aldılar. burası trabzon akill ol burda GS forması giyemezsin gibi laflar falan ettiler :D chealsea maçında da gelceklermiş alacaklarmış

yani sempati duyanlara şaşırıyorum bu klüp taraftarıyla fbden aşağı kalır yanı yok

adriani oynatmamis ha mal hami

Geri
Üst Alt