AL 13/14 2.Tur 2.Maç | Trabzonspor 0-2 Juventus | MS | 27 Şubat

keşke trabzon değilde fener olsa orda.

düsünsenize bizim eledigimiz juventus fenere 4-5 tane takiyor :D

Öyle böyle ezilmiyorlar yalnız. Çok fena eziyor Juve.

Neyse avrupa ligindeki misyonun buraya kadarmış trabzon.

Şimdi 10 gün sonra türkiye liginde fenerbahçeyi yenerekte görevini tamamla başka bişey istemeyiz :)

Avrupa takımları 5 saniyede kaleye iniyorlar. Dün Chelsea de böyleydi. Bizim rakip yarı alana geçmemiz 3 dakika sürüyor.

Taktik olarak çok zayıf Türk takımları. Nerde duracağını nereye koşacağını bilmiyorlar. Oyuncular topu aldıktan sonra düşünmeye başlıyorlar, attıkları pasları göstere göstere veriyorlar. Ligimizde zaten ciddi kanat eksikliği var.

Ben Tottenham Dnipro macini seyredecegim bunun yerine, 0-0 hala heyecanli en azindan.

Bunun acısını şikecilerden çıkarın !

Ne basardigimizi anlasin Türkiye. Trabzonspor icin üzüldüm ancak Juventus cok saglam takim.

Bizim kadar olmasa da :)

Bu Trabzon veya Türk takımları savunma yapmayı falan bilmiyor.

Boşuna demiyoruz ligde yediğinden fazlasını at şampiyonsun diye.

Mancini bu yüzden çok önemli. Türk futboluna savunmanın önemini öğretecek inşallah.

Ayrıca Hami de tam klasik Türk teknik direktör aynı Denizli aynı Terim.Ne kadar çok hücumcu oynatırsam o kadar iyi hücum ederim.Kadroda hangi hücum oyuncusu varsa sahaya sürmüş gitsin Onur'a teşekkür etsin ilk yarı 0-7 bitmediğine göre...

Starda çok ayıp şeyler oluyor. Juve oyuncuları kınıyorum ciddiden. Resmen dalga geçiyorlar rakiple. Conte peki?! Çok mu acıtık herhalde. Pogbayı resmen alay edercisine dakika 38de çıkartı. 7 dk da ölecekdi sanki pogba. Ne pis koymuşuz be. Olan trabzona oldu

Beyler ben trabzonun sol beki Giovinco'yu beğendim.

trabzonda şöyle 2 tane uzaktan dakacak adam yok mu...bi de kornerden atarlar..bi heycan olur.yazık oluyo trabzona.

Trabzonspor'un %90'ı Onur'dan oluşuyor, geri kalan kısım seyirci falan filan.

10 sn hayat belirtisi sonra leslige devam

Geri
Üst Alt