AL 13/14 3.Tur 1.Maç | Juventus 1-1 Fiorentina | MS | 13 Mart

Eren Arslan

10 Numara!
avrupaligi.png

juventus.png
v.png
fiorentina.png

Avrupa Ligi 13/14 3.Tur 1.Maç

Juventus- Fiorentina

13 Mart

22.05

NTV

hayır

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aklıma geldikçe gururlanıyorum.Belki de bu senenin UEFA Kupası şampiyonunu Şampiyonlar Ligi'nden eledik.

KARDEŞ PAYI MI JUVENTUS FIORENTINA MI COK ZOR KARAR :upset:

Aklıma geldikçe gururlanıyorum.Belki de bu senenin UEFA Kupası şampiyonunu Şampiyonlar Ligi'nden eledik.

Uefa kupasi degil Ugur. Avrupa Ligi. Uefa kupasi bu simdiki dandik kupadan cok daha degerli bir turnuvaydi. Baksana Fener gibi takimlar yari final oynuyor. Katilan takimlara bak. Eskiden tas gibi takimlar oluyordu bu kupada. Cok daha saygideger bir turnuvaydi. Simdi ise lesh.

Uefa kupasi degil Ugur. Avrupa Ligi. Uefa kupasi bu simdiki dandik kupadan cok daha degerli bir turnuvaydi. Baksana Fener gibi takimlar yari final oynuyor. Katilan takimlara bak. Eskiden tas gibi takimlar oluyordu bu kupada. Cok daha saygideger bir turnuvaydi. Simdi ise lesh.

Mükemmel bir tespit.1999-2000 3.tur takımları yeterli sanırım arada bulunan farkı görmeye.Arsenal,Nantes,Borussia Dortmund,Benfica,Celta Vigo,Ajax,Monaco,Roma,Athletico Madrid,Bayer Leverkusen vs.

bir zamanlar bizi cl den eliyorlardı biz uefayı alıyorduk şimdilerse ise biz eliyoruz elediklerimiz alıyor :cool:

Kesinlikle katılıyorum. Bizim ayarımızda takım şuan turnuvada bence 2 tane. juve ve napoli.

Geri
Üst Alt