AL 13/14 ÇF 1.Maç | O. Lyon 0-1 Juventus | M.S | 3 Nisan

Pogba için harbiden 50m euro istiyorlar.

Bwhahahahaha

çok leş bir maç olacağını düşünüyorum

Biz bu kupayı alırdık.

uefa avrupa ligi gibi ezik gibi bir ligde oynayacağıma her sene şampiyonlar liginde son 16 da elenirim daha iyi.. bizim zamanımızdaki uefa kupası böylemiydi dortmoundlar-arsenaller-leedsler oynardı bolognalar vardı benim için uefa kupası 2009 da bitmiştir adı değişti bitti finansal sorunlar çekiyorlar zaten.. kimse sponsor olmak istemiyor..

şaka maka uel'in western union dısında sponsoru varmı ?

uefa avrupa ligi gibi ezik gibi bir ligde oynayacağıma her sene şampiyonlar liginde son 16 da elenirim daha iyi.. bizim zamanımızdaki uefa kupası böylemiydi dortmoundlar-arsenaller-leedsler oynardı bolognalar vardı benim için uefa kupası 2009 da bitmiştir adı değişti bitti finansal sorunlar çekiyorlar zaten.. kimse sponsor olmak istemiyor..

Vallah bir tane daha UEFA Kupa/Europa League kupasina hayir demem. :DD

Ohoo Bonucci attı Juve 1-0 öne geçti..

benfica basel finali olur yada es kaza juve gelir birinin yerine

bizim lacazette nasıl gençlik

Bu kupayı alırdık

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Diğer sezonlar için laf söylenebilir ama bu sezon çeyrek finale kalan takımların neredeyse tamamı köklü kulüpler;

Juventus

Porto

Lyon

Valencia

Benfica

Sevilla

Basel de son yılların yükselen yıldızı. Bir tek AZ Alkmaar'ın burada olması biraz sırıtmış. Yani geçen yıllardaki kadar değersiz gözükmüyor bu sene UEFA Avrupa Ligi..

Geri
Üst Alt