AL 13/14 Final | Benfica 0(2)-(4)0 Sevilla | M.S. | Şampiyon SEVILLA!

cardozo olsaydi kariyer rekoru kirmisti simdi.

şunların başında bi ekmek falan kırsalardı. yazık adamlara kaç final oldu.

ben bile biraz antrenmanla ciksam bu gece 1-2 tane atardim bu ne lan böyle.

Sevilla'nın savunma Allah'a emanet. Ortalama her 3 ataktan biri tehlike oluyor. Sevilla kesinlikle kazanmayı haketmiyor maçı, Rakitic'in 4-5 marifeti dışında top falan oynamadılar. Zaten buraya kadar da hep inanılmaz şanslarla geldiler. Finalin adına yakışmayan bir takım bana kalırsa. Keşke Sevilla yerine Valencia çıksaydı.

Direk CL bileti alalım seneye, orada biraz ekmek yiyerek 3. olup Uefa'ya gidelim 2.kez alalım şu kupayı sonra zaten garanti torba atlarız CL'de başarı şansımız artar.

Bu arada Benfica yine alamayacak bence.

Bunlar bizimle dalga geciyor herhalde , mac coktan bitmis olmaliydi, ne ya sanki bilerek gol atmiyorlar. Atin lan su golu yatacam yoksa..

Neler kaçıyor yahu. Harbi lanetli bunlar.

Direk CL bileti alalım seneye, orada biraz ekmek yiyerek 3. olup Uefa'ya gidelim 2.kez alalım şu kupayı sonra zaten garanti torba atlarız CL'de başarı şansımız artar.

Bu arada Benfica yine alamayacak bence.

Seneye 2. torbadan gelecek takım büyük ihtimalle çok güçlü olacak zaten. Mancini'nin de kalacağı düşünülürse büyük ihtimal çıkamayız.

Penaltı noktasından voleyle topu ustten auta :) Burak Yılmaz i sevmeye basladim

2 dk. uzatma ne rezil hakem, Oblak zaten 3 dakika yedi.

Jesus Cardozo yu cokdan almasi gerekirdi...

Bunlar penaltilara kalirsa aynen boyle devam eder, sirasiyla kacirirlar, ''yok sen at abi, rica ederim sen at, yok vallah olmaz once sen at, yok kabul etmem siz once atin'', diye 20 penaltida anca biter bu mac galiba..

Geri
Üst Alt