AL 14/15 | Asteras Tripolis 2-2 Beşiktaş | M.S | 27 Kasım | Star TV

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

avrupaligi.png

Asteras_tripolis_logo.gif
v.png
besiktas.png

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5.Hafta
Asteras Tripolis - Beşiktaş
27 Kasım
22.05
Star TV

Golü sanki ben yedim. Her defasinda forvetsizligimizi hissediyorum.

Besiktas ve Trabzon'un beraberlik bile almadan gruplarini lider bitirmeliydi.

Bu karsidaki rakip 2-3 haftadir resmi mac oynamayan bir köy takimi mesela. UEFA Avrupa Ligi'nde revizyona gidilmeli, her önüne gelen bu turnuvada oynuyor. Gruplara katilan takimlarin sayisi azalmali. Bu turnuvadaki rezil takimlar temizlenene kadar Ceyrek Final oluyor.

Herifler 20 gündür maç yapmıyorlar ama bizim ruhsuzlardan 5 kat daha iyiler

Kamera açısı harikulade.

Ba bizde olsaydi suan ligde birinciydik ve Uefayi garantilemistik.

Besiktas ve Trabzon'un beraberlik bile almadan gruplarini lider bitirmeliydi.

Bu karsidaki rakip 2-3 haftadir resmi mac oynamayan bir köy takimi mesela. UEFA Avrupa Ligi'nde revizyona gidilmeli, her önüne gelen bu turnuvada oynuyor. Gruplara katilan takimlarin sayisi azalmali. Bu turnuvadaki rezil takimlar temizlenene kadar Ceyrek Final oluyor.

Zaten bu ezmeler katılsın diye UEFA Kupası'ndan Avrupa Ligi formatına geçildi ya?

Bence Intertoto gelsin ama UEFA'ya aktarmalı olmasın bitince,ŞL ve UEFA gibi ayrı bir organizasyon olsun.ŞL'de grup sonuncuları da oraya gitsin mesela.UEFA'da da 3.olan oraya gitsin,ön elemelerde de benzer bir düzenleme yaparsak tutar bence bu iş.Bu ezmeler de orada oynar işte.

Gökhan Töre ne kadar beyinsiz bir adam olduğunu tüm dünyaya gösterme niyetinde.

Trnin yüz aklari ts ve bjk.

:005::005::005::005::005::005::005:(İnşallah şampiyon olur tinerciler,bizden bir cacık olacağı yok kendimizi kandırmayalım gençler,bari fener olmasın)

Geri
Üst Alt