AL 14/15 | Asteras Tripolis 2-2 Beşiktaş | M.S | 27 Kasım | Star TV

Ne oldu ya 2dk ayrıldık gol yiyip 10 kişi kalmışlar :D

Asteras bir ilçe takımından daha öte değil.
2.Lig Beyaz Grup'ta playoff'a giremez. Kırmızı'da da belki 5.sıradan girer.

Hahahaha, bide utanmadan su takimi destekleyen Galatasaraylilar varya hayret.

Yenilseler iyi olur.Beşiktaşlılara uyuzum.Çok havalılar bu aralar.Bazen öyle malca laflar söylüyorlar ki Fener şampiyon olsa daha iyi olur diyorum.

ne gerizekalı takım yaa. ülke puanı açısından galip gelmelerini istiyordum. bu mallar asla şampiyonluğa oynayamazlar elleri ayakları dolaşır.

İki maçta da Asteras'ı yenemedi aptallar. Anderlecht'le oynasalar 5 yerler en az.

Hala anlamıyorsunuz arkasında koşmayan, oynamayan adam olmadığı sürece Ba bir hiç. Bizde olsa farkeden bişey olmayacaktı.
Sen bence futbol filan izleme. Ba kendini İngiltere ve Almanya gibi üst düzey futbol liglerinde ispatlamış biri. İleride top tutuyor bitiriciliği iyi, tekniği ve hızı (o kadar sakatlığa rağmen) fena sayılmaz ve fizik olarakta güçlü bir forvet. Arkasında koşmayan adam olmadan diyerek ne anlatmaya çalıştığın belli değil.

Sağlamsa Lassa

Hala anlamıyorsunuz arkasında koşmayan, oynamayan adam olmadığı sürece Ba bir hiç. Bizde olsa farkeden bişey olmayacaktı.

Ahmet Çakar Mode on :

Ba futbolcu falan değil. Bana Demba Ba demeyin. Ba mı Burak mı ? Hadi hadi çabuk başlıyoruz analize ; Ba mı Burak mı ?

Geri
Üst Alt