AL 14/15 | Beşiktaş 1-0 Tottenham | MS | 11 Aralık | Star TV

Elektrikler yine gitti ,
bakalım bakan beylerden biri zırlıyacak mı ?

Olur öyle şeyler, taktiri ilahi işte naparsın. Sonuçta kar yağışı gibi doğasal olmayan olay değil bunlar.

+taraftarın şovunu izledik ne güzel.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8JK taraftarlar o kadar kompleksli ve seref yoksunu olmasaydilar sempati duyardim ama maalesef

e22380c15e70c25299f06eccc9965808.jpg

☆$☆
Ampul patlamış kral.

Bilic bize mesaj veriyor sen gençlere karşı kaybediyorsun ama ben gençler ile kazanıyorum diyor.

Sağlamsa Lassa

Kerim Frei yerine gidip Yasin gibi adamlar aldik, cidden komedi transfer politikasi.

Yalnız ŞL'nin 2.torba takımları daha güçlü.(Anderlecht,Liverpool,Roma,Ajax)Eğer UEFA 2.leri değil de oradan bir takım gelirse Beşiktaş zorlanır.

roma bjknin aklını alır

kargaların sevinci buraya kadar

90dakikadır şehir elektriğine bok attı yazdı yazdı maç bitti jeneratör ağrızası dedi spiker.

Kendimi hangi uçurumdan aşağı atam a dostlar

Keske zamaninda Bilic'i biz alsaydik. Oyun felsefesi ve oyuncu planlamasi müthis. Futboldan ve futbolcudan da anliyor. Sneijder'i iyi kullanirdi. Zaten milli takim'da yaptiklari da ortada.

Bunu dedin aklıma napoli geldi geçen sene burun kıvırdılar kupaya güya ligi önemsediler A.ligine bile muhtaç duruma geldiler.
Uefa açısımdan prestij kaybı oldu bu kupa artık.

Şu grup aşaması çıktı mertlik bozuldu. En kral yöntem ikili eleme yada lig usulü yapacaksın, şampiyon olan direkt ikinci olan eleme aşamasında ş.liginde.
Hadi bakalım umursamasınlar

UEFA da bu önemsenmeme durumunu kafaya taktığı için değişikliğe gitti.

Bundan sonra UEFA kupasını kazanan takım Şamp. ligine direk gidicek ligdeki durumuna bakılmayacak.

Böyle bir karar aldılar diye biliyorum 2018 di galiba yürürlüğe girişi

Kaboul cok sağlam bi stoper.

Keşke biz alsaydık Ozamand..

Suan 2011/12, 2012/13 sezonundaki Galatasaray gibi Besiktas. Burdan sonra isleri zor. Anderlecht, Ajax gibi takimlari cekerlerse isleri zor. Liverpool, Roma harcar kargalari.

UEFA da bu önemsenmeme durumunu kafaya taktığı için değişikliğe gitti.

Bundan sonra UEFA kupasını kazanan takım Şamp. ligine direk gidicek ligdeki durumuna bakılmayacak.

Böyle bir karar aldılar diye biliyorum 2018 di galiba yürürlüğe girişi

Yine yetersiz bence. Grup aşamalarında çok tutarsızlık var inter toto kalitesinde takımlar var.
Sadece kupayı alan direkt ş.ligi cezbedici değil. Zaten aşağı yukarı gruplarda çıkacaklar belli ilk günden.
Ş.liginden gelenlerle elle tutulur bir turnuva havasına bürünüyor zaten.
Ha o aşamada yine sallamıyordu çoğu takım tamam bunun önüne geçildi ama şu anda oynanan grup aşaması amaçsız bişey.

Keske zamaninda Bilic'i biz alsaydik. Oyun felsefesi ve oyuncu planlamasi müthis. Futboldan ve futbolcudan da anliyor. Sneijder'i iyi kullanirdi. Zaten milli takim'da yaptiklari da ortada.
Bilic değil de Beşiktaş gibi bizde Mancini'ye daha fazla sabır gösterebilirdik. Sonuçta Beşiktaş geçen sene hiçbir şey kazanamadı ve işin garibi hiçbir derbiyi de kazanamadı. Ona rağmen arkasında durdu biz ise 5 derbi 4 galibiyet 1 yenilgi almış , en zor Şampiyonlar Ligi gruplarının birinden çıkarmış , küçük bir başarı gibi görünse de uzun zamandır alınmamış ve rakipler daha grupları görmeden elenmişken hiç tanımadığı ligde Türkiye Kupası'nı kazanmış , tek firesi lig şampiyonluğu olmuş bir adamın arkasında duramadık.

Geri
Üst Alt