AL 14/15 | Beşiktaş 1-0 Tottenham | MS | 11 Aralık | Star TV

B4meAc-IgAEdjLt.jpg

Bilic değil de Beşiktaş gibi bizde Mancini'ye daha fazla sabır gösterebilirdik. Sonuçta Beşiktaş geçen sene hiçbir şey kazanamadı ve işin garibi hiçbir derbiyi de kazanamadı. Ona rağmen arkasında durdu biz ise 5 derbi 4 galibiyet 1 yenilgi almış , en zor Şampiyonlar Ligi gruplarının birinden çıkarmış , küçük bir başarı gibi görünse de uzun zamandır alınmamış ve rakipler daha grupları görmeden elenmişken hiç tanımadığı ligde Türkiye Kupası'nı kazanmış , tek firesi lig şampiyonluğu olmuş bir adamın arkasında duramadık.

Mancini ye yaptigimiz zaten ayip. Cok büyük ayip hemde. Ilk macinda Terim diye inleyen taraftarin yüzüne tükürmek gerekir aslinda. Hic arkasinda durulmadi bu adamin. Katiliyorum.

Ama Bilic ve Mancini'yi ayiran farkli detaylar var. Mesela ben City taraftari olarak Mancini'yi severim, iyi bir sekilde ayrilmasa da.. Ama Mancini City'de oldugu gibi degil, birden bizde tipik italyan hocalar gibi futbol oynatti. Defans yapmasini müthis ögretti, sözüm ypk, haksizlik yapildigina da kabul ediyorum. Ama tipik italyan hocalar gibi oyuncu tercihleri iyi degildi, örnegin Ceyhun fln.

Bilic ise milli takim dan beri tam modern futbol oynatiyor iste. Tek pasla takim halinda kanatlardan akarak, Sosa gibi standart futbolcuyu beyin olarak kullanarak vsvs..

Bizde Bruma ve Sneijder gibi oyunculardan iyi faydalanirdi. Mesela Besiktas'in gol attigi gibi biz en son nzm gol atabildik? Tam bir hücum organizasyonu ve bu organizasyonu yapan 3 standart futbolcu: Töre-Olcay-Cenk.

Iste Bilic bunlari ögretiyor. Olcay'a bakiyorsun, tek pasla indiriyor topu adama. Bizim oyuncular topu kontrol etmekte zorlaniyor adeta.

Bize " Amaaan İyiki bir UEFA kupanız var" diye triplenip,
Alınan her galibiyete bizim UEFA kupasına sevindiğimizden daha çok sevinmek...

Eğer siz de bu duyguyu yaşayanlardansanız ya BJK ya da Feneri tutuyorsunuz.

Avrupa fatihi ahahahahahhahaha

Bir kaç Europa League maçlari yendikten sonra kendilerini Real Madrid zannediyorlar galiba

Birisi 8 çakana kadar böyle devam ederler

Bu arada sezonun en iyi transferleri 8JK yapti

BEŞİKTAŞ
OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Demba Ba 18 16 2
Gökhan Töre 17 3 6
Jose Sosa 12 0 5
Cenk Tosun 13 4 0
R.Motta 19 1 1

FENERBAHÇE
OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Diego 8 0 0

GALATASARAY
OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Olcan Adın 11 1 1
B.Dzemaili 12 0 1
Goran Pandev 6 0 1
Tarık Çamdal 13 0 0
Yasin Öztekin 8 0 0

Bu arada sezonun en iyi transferleri 8JK yapti

BEŞİKTAŞ
OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Demba Ba 18 16 2
Gökhan Töre 17 3 6
Jose Sosa 12 0 5
Cenk Tosun 13 4 0
R.Motta 19 1 1

FENERBAHÇE
OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Diego 8 0 0

GALATASARAY
OYUNCU MAÇ GOL ASİST
Olcan Adın 11 1 1
B.Dzemaili 12 0 1
Goran Pandev 6 0 1
Tarık Çamdal 13 0 0
Yasin Öztekin 8 0 0

Yasin, dzemali, pandevin neden alındığını alındıkları günden beri çözemedim. Hani zaten çözen varsa bi aptala anlatır gibi anlatırsa sevinirim. Düşününce istemsiz aptallaşıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin, dzemali, pandevin neden alındığını alındıkları günden beri çözemedim. Hani zaten çözen varsa bi aptala anlatır gibi anlatırsa sevinirim. Düşününce istemsiz aptallaşıyorum.

Yasin'i bilmiyorum ama Cemaili ve Pandev son dakika panik transferlerdi.. onca oyuncu bizi reddedikten sonra onlara kaldik.

Gomis ve Alex bedavaya dururken stoper almadik ve bitmis Pandevi aldik.

Yasin büyük ihtimal alternatif türk kanat olarak alindi... Hatirlarsin gecen yil kanatsizlik tan cok cektik, bu sene de kanat doldurduk (Olcan Yasin Sinan, Brumanin dönüsü)...

Pandev ve Dzemaili, italyan ca konustuklari icin ve Napoli basindan bonservissiz def etmek istedigi icin aldik...

edit: ah mod arkadasim mesajimi düzeltmissin :) gazete reklamina girdi herhalde

Yasin'i bilmiyorum ama Cemaili ve Pandev son dakika panik transferlerdi.. onca oyuncu bizi reddedikten sonra onlara kaldik.

Gomis ve Alex bedavaya dururken stoper almadik ve bitmis Pandevi aldik.

Yahu son dakikada istesen 3 tane çok sağlam kiralık oyuncu alabilirsin tam bir beceriksizlik iş bilmeyen yönetici işi.
Hep diyorum şu transfer komitesi yönetimlerden bağımsız olmalı.

Birde gomis denildiğinde herkes tulun transferi diye b.klamıştı hiç unutmam. Sadece onu alsak 2 gömlek üstün bir takım olurduk.

Yasin büyük ihtimal alternatif türk kanat olarak alindi... Hatirlarsin gecen yil kanatsizlik tan cok cektik, bu sene de kanat doldurduk (Olcan Yasin Sinan, Brumanin dönüsü)...

Pandev ve Dzemaili, italyan ca konustuklari icin ve Napoli basindan bonservissiz def etmek istedigi icin aldik...

edit: ah mod arkadasim mesajimi düzeltmissin :) gazete reklamina girdi herhalde

Aynen reklam yasak
Bi spagetti başımıza neler açtı olaya bak. 1 sene kanataızlık çektik önüne geleni knada koyduk.
Bu sene 7 tane kanat var ve kanatta sneijderi oynattık.

Aklı başında bi adam geldi bakalım inşallah sistemin kurbanı olmaz o da. Çağın futbolu neyi gerektiriyorsa onu yapsın hamza hocadan başka istediğim bişey yok.

20-30 milyon çöpe atık diye batacağımız yok işin gerçeği bi şekilde bunu telafi ederizde mayıs yönetimi borçları yönetme ve nokta atışı transferler konusunda başarılı olacak bir yönetime sahip olsa.

Geri
Üst Alt