AL 14/15 | Beşiktaş 1-1 Asteras Tripolis | MS | 18 Eylül | Star TV

Sen pek bu sezon Beşiktaş'ı takip etmiyorsun galiba, İsmail sakatlığı atlattı sağ taraftaki yokluktan oynamaya başladı gayet de iyi oynuyor buna rağmen. Veli ve Olcay kadar takıma doğrudan katkı veren, oyunu iki yönlü oynayabilen bir tane yerli yok bizde. Pektemek de keza sezona çok iyi başlayanlardan, bu formuyla Milli Takım'da Burak'ın yerine 11 başlamadığı için baya eleştiri oldu hatta. Semih'in Ersan'a göre daha iyi kesici ama Ersan da daha hızlı ve ayağı düzgün.

Abartmayalım Arsenal maçlarında bile çok çok iyiydi sakatlıklar olmasa bambaşka yerlerde olurdu. Mükemmel bir defans oyuncusu demiyorum ama bu lig için yeterli bir oyuncu şahsen bizde olmasını isterdim.
:d

tapatalk

Hahaha leş kargaları sizi.2 gün önce atıp tutuyorlardı şimdi ses telleri bir taraflarına kaçmış galiba.

ABİ şu sıradan bir takım olan beşiktaş niye bu kadar ciddiye alınıyor anlamadım...13 sayfa bile çok...yazık zamanınıza...zayıf bir takım

Siradan takimin revir hali ve bizde de Sneijderin golleri olmasa verdigimiz 2.lik mucadelesi cok daha cetin olurdu.

Tapatalk

bjk taraftarı umrumda değilde en komiği bu forumdaki kuş sempatizanları :D :D
:asd22:

onlar taraftar 1i 100 görüyolarda burdakilere ne oluyo :D

Yabancı sınırı Türk futbolunu geliştirecek arkadaşlar öyle demeyin (!)

Sinsi Amaç : Yabancı sınırı ile Galatasaray'ı durduracağız,Anadolu kulüpleri fahiş fiyatlarla zenginleşecek,rekabet böylece artacak zuhahahaha..Galatasaray durdu mu Türk futbolu zaten otomatikman ilerler herhalde. Örnek,örnek,örnek ? Yok...

Son düzenleme:
Galaksinin en formda takımı bjk'ye nazar değdi herhalde tüh yazık.

Arsenal ile Dortmund'ı Olimpiyatta cekmek lazım. O statta teknik hicbir takım top falan oynayamaz, net olarak Türkiye'nin en kötü zemini.

Olcay gercekten iyi bir skorer, ama Töre ile (Yetenek olarak) kiyaslanmaz. Futbolu bilen, veya Futbol'dan anlayan, bunu hemen görür. (Sana kesinlikle laf olmasin renktas.) Gökhan cok cok daha yetenekli. Olcay'da belki cok fazla yetenek yok, ama o yüzden daha cok mücadele ediyor (Mücadele etmek zorund), defansa daha cok yardim ediyor. Töre'de disziplin, devamligi falan yok ama Allahin verdigi Yetenek var. (Tabi ayni zamanda iyi bir alt yapipa Sahip. Leverkusen,Chelsea)
Olcay ne alaka?Ben Olcan ve Gökhanın kıyasını yapmıştım ayrıca Olcayı hiçte beğenmiyorum yeteneksiz.

Geri
Üst Alt