Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
:red::red::asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuş zaten.
:dSen pek bu sezon Beşiktaş'ı takip etmiyorsun galiba, İsmail sakatlığı atlattı sağ taraftaki yokluktan oynamaya başladı gayet de iyi oynuyor buna rağmen. Veli ve Olcay kadar takıma doğrudan katkı veren, oyunu iki yönlü oynayabilen bir tane yerli yok bizde. Pektemek de keza sezona çok iyi başlayanlardan, bu formuyla Milli Takım'da Burak'ın yerine 11 başlamadığı için baya eleştiri oldu hatta. Semih'in Ersan'a göre daha iyi kesici ama Ersan da daha hızlı ve ayağı düzgün.
Abartmayalım Arsenal maçlarında bile çok çok iyiydi sakatlıklar olmasa bambaşka yerlerde olurdu. Mükemmel bir defans oyuncusu demiyorum ama bu lig için yeterli bir oyuncu şahsen bizde olmasını isterdim.
Tinercileirn alacağı puanla şampiyonlar ligine gideceksek hiç gitmeyelimGülüyoz falan da böyle giderse şampiyon bile direk ŞL'ye katılamayacak.
Olcay ne alaka?Ben Olcan ve Gökhanın kıyasını yapmıştım ayrıca Olcayı hiçte beğenmiyorum yeteneksiz.Olcay gercekten iyi bir skorer, ama Töre ile (Yetenek olarak) kiyaslanmaz. Futbolu bilen, veya Futbol'dan anlayan, bunu hemen görür. (Sana kesinlikle laf olmasin renktas.) Gökhan cok cok daha yetenekli. Olcay'da belki cok fazla yetenek yok, ama o yüzden daha cok mücadele ediyor (Mücadele etmek zorund), defansa daha cok yardim ediyor. Töre'de disziplin, devamligi falan yok ama Allahin verdigi Yetenek var. (Tabi ayni zamanda iyi bir alt yapipa Sahip. Leverkusen,Chelsea)