AL 14/15 | Chikhura Sachkhere (4)0-0(1) Bursaspor | MS | 24 Temmuz

Ligimizin kalitesi de birkez daha belli oldu

noldu beyler kavga mı var ısrallımı dovuyorlar yıne

sira Karabuk te, onlar da 100% elenecek.. aci ama gercek.

Bursa çok rezil takım ama gidip yine 2. hafta mı ilk hafta mı şimdi hatırlayamadım işte puan kaybedeceğiz.

Yalnız bu Gürcüler ne pis millet çıktı zaten maç boyunca tribünden el kol hareketleri sözde futbolcu müsvettesinin depar sonrası yaptığı kişiliksiz yakışıksız hareket hiç kabul edilemez milliyetçi olmayan adamı milliyetçi yapar böyle tipler cidden "demek ki zamanında iyi koymuşuz" böyle debeleniyorlar.

@Aslan Türkoğlu hacı sen bu tiplerle nasıl yaşıyorsun,milliyetini gizlemek durumunda mı kalıyorsun?

İnşallah Avrupa'da tek takım kalırız da görürler o zaman .

Resmen rezillik, sen AL maçına çıkacaksın hala ne kadro planlaman var ne bir şeyin. Bu tüm takımlar için geçerli, bizim için bile. Yazık.

Bursa'da Beluschi,Fernandao ve Traore olmazsa küme düşer bu takım.

Yasa demiroren yasa senin sayende turk.futbolu tarihinin zirvesinde mukemmel politikalara devam

Demiroren federasyonuyla daha nice basarilara

rezillik

türkiyenin 5 sampiyonundan biri bursaspor hic adini duymadigim cöp bir takima eleniyor

iste türk futbolun hali. rezil

Bu sakalı gurcistanlı oyuncu ceza yemesi gerekir.

Kesinlikle öyle gerçekten ben böyle rezillik görmedim daha cidden "Allah düşmanın bile şereflisi versin" demişler ya çok doğru demişler böyle itleri köpekleri gördükçe hak veriyor insan.

İşte Türk futbolu bu hahahaha umarım milli takımda Hollanda'dan 9 yer

Demirörenin 5+3 ü bizi daha finallere koşturacak.Eyvah ki ülke futbolunun haline ne eyvah chikhura kim yaa ayıptır.Birçoğu adını bile yeni duyuyor.

Geri
Üst Alt