AL 14/15 | Kardemir Karabükspor 0-0 Rosenborg BK | MS | 31 Temmuz

Muhammed Safa Eker

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

avrupaligi.png

karabuk.png
v.png
150px-RBK_u_pos.png

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu

Kardemir Karabükspor - Rosenborg BK

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu

31 Temmuz

20.00

TrtSpor

karabük'ün kadroya bir göz atayım dedim elle tutulur 1 oyuncu bile yok muhtemelen rosenborg rahat eleyecek averaj takımı muamelesi görmeseler bari..

Karabük'ün kadrosu Bursa'dan daha iyi gibi ama yine de Rosenborg eler.Ben küçükken Antep,Gençlerbirliği,Denizli falan iyi ilerliyordu bu kupada.Şimdikiler ilk turda eleniyor.

karabük'ün kadroya bir göz atayım dedim elle tutulur 1 oyuncu bile yok muhtemelen rosenborg rahat eleyecek averaj takımı muamelesi görmeseler bari..

Tamam bizim Anadolu takımlarının kalibresi belli. Ama Sligo Rovers'ı kıran kırana bir mücadele sonu zar zor yenebilmiş , böyle bir rakibe karşı da fazla küçük düşürüyorsunuz bence.

Karabük adına üzülürüm ama tüpçü için sevinirim alsın 5'in 3'ünü sıfatını sevdiğiminin

Tamam bizim Anadolu takımlarının kalibresi belli. Ama Sligo Rovers'ı kıran kırana bir mücadele sonu zar zor yenebilmiş , böyle bir rakibe karşı da fazla küçük düşürüyorsunuz bence.

rosenborgta tırt zatende karabük belki gürcü takımın bursaya yaptığını yapabilir bunlar oluyor futbolda ama ilerki turlarda hiç şansı yok

Hem Bursaya hem de Karabüke tüpçü " Elenin" talimatı vermediyse bende birşey bilmiyorum.

Hesabı şu: "Bakın biz demiştik 5 sene gitmeyelim diye. İşte gittik te ne oldu" lafını desteklemek amaç. ;)

tolunayı sevmem ama adam tam bir tur hocası 90 dakika kapanıp hızlı adamlarda gol buluyor turu geçemeselerde baya zorlarlar yeni aldıkları forvet Kumbelaya dikkat edin bu yıl lige damga vurur

Rosenborg eski Rosenborg degil ama bunlari iki macta da yenebilir. Türkiyedeki maci Rosenborg alir. Disarida berabere kalirlar.

Türk Futbola bir darbe daha...bir skandal daha...Demiörene her gecen gün Istifa'ya yaklasyiyor, bir günde gideceksin tüpcü...Bursa dan sorna Karabük de Türkiye'ye rezil edecek.

Rosenborg adı ile geçer.

bursa yenilir inş. dedin istediğin oldu.

sıra karabüke mi geldi vasfi efendi :mad:

edit. şikeciler zaten beter olsun.

Haydaa, elesinlerde görelim tebrik edelim. Zaten gönülsüz çıktılar bu yola :p

En son Karabükle ilgili yorum yaptığımda ban yedim o yüzden susuyorum

Hani bunlar gitmeyecekti kendi istekleri ile

Taptap

Federasyon milli takımı yerin dibine soktu. Şimdi sıra kulüplere geldi. Milli takımı yükseltmek türk futbolunu yükseltmek adına kulüplerin de avrupa macerasını bitirecekler ve tahminimce ligi yeniden 2000 den öncesine götürmeye çalışacaklar. Milli takım da yükselmez ise yine ettiğimiz küfürler ile kalacağız.

Geri
Üst Alt