AL 14/15 | Lokeren 1-1 Trabzonspor | M.S | 6 Kasım | Smart Spor

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

avrupaligi.png

sporting_lokeren.png
v.png
trabzonspor.png

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4.Hafta
Lokeren - Trabzonspor
6 Kasım
22.05

Hakem belli olmuş:

Arsenal-Galatasaray (4-1) maçının hakemi Gianluca Rocchi ...
Aynı zamanda geçen seneki Fenerbahçe-Arsenal (0-3) maçının da hakemiydi.

Trabzonspor'a da +3 e mağlubiyet geliyor galiba...

Bu maçı kazanırsak büyük olasilikla garantilenmis gibi olacak. Ama beraberlik bile deplasmanda iyi sonuc

Lokeren kimmiş. Tokatla geç!

BJK deki şans Trabzonspor'da yok . Lokerenli vurdu ama kalecinin ayaklarından döndü. Dönen topa tekrar dokunmayı başardı gol oldu.
Bu arada top ağlara giderken başka bir Lokerenli ayağını uzattı; Temas varsa ofsayt olmalı sanırım. Demek ki değmemiş

Lokeren :1-0 :Trabzonspor
Dk.5

Yatabare muthis atti ama gol gecersiz ofsayt verdi hakem

şu 8taşla ts nin düştüğü hallere bakınca galatasaray ne kadar büyük bir kulüpmüş. medya, yönetim, divan, fenerasyon, taraftar elbirliğiyle çalıştı, sabah akşam baltaladı yine de lider. halilhodziç giderse yazık olur

Bi Prandelli'de bunlarda var. Orjinal stoper Medjani'yi haftalardan beri stoper oynatıyor ve adam resmen sürünüyor. Bu yabancı hocaların alayı sorun. Bundan sonra insallah yerlilere yöneliriz.

Komedi resmen,tribunde yer bulamiyorlar vahid'e haha

Cidden iyi ataktı. Sağdan cezasahasına girerken çaprazdan vurdu Yatabare; Kaleci+direk karışımı top dışarı çıkarken Waris çizgi üstünde tamamladı : 1-1

Bizim mucit hocanın oynattığı futbolu gördükçe her maç bana Barça - Real maçı gibi geliyor.

Bu arada yine meşale olayı çıktı maçta. Ne gereksiz bi zevkimiz var arkadaş.

GT-I9300 Tapatalk

Bizim mucit hocanın oynattığı futbolu gördükçe her maç bana Barça - Real maçı gibi geliyor.

Bu arada yine meşale olayı çıktı maçta. Ne gereksiz bi zevkimiz var arkadaş.

GT-I9300 Tapatalk

İnsanımızın ne istediğini bilmemesinden. Cahillik de diyebiliriz.
Şöyle ki: Sen neden destekliyorsun takımını? Başarı için. O başarı seni sevindirecek. Çünki onun için destekliyorsun. Amacına ulaşıyorsun ve sevinmen gerekiyor.
Peki sen ne yapıyorsun? Aksine destek yerine köstekleyici davranışlar? Neden ? Çünki sen aslında oraya başarı ve destek için falan değil tamamen deşarj olmak için gelmişsin..
Yani "ben " diyorsun. İçgüdü gibi birşey... Yani o an bir duygusal patlama, kendine hakim olamama... Vs...

Geri
Üst Alt