AL 14/15 Playoff | Kardemir Karabükspor 1-0 St.Etienne | MS |

Daha kaliteli yabancıları olsa bugün turu alabililerdi ,

yinede tebrikler umarım turu geçerler .

Helal olsun Fransa'da bu işi bitirin.

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En azından ülke puanına katkısı oldu. Eleyeceğini sanmıyorum.

Tapatalk

Tebrikler Karabükspor'a Bursa'da şunları görüp utansın ne diyeyim köy takımına elendi gitti adamlar

st ettiene şov yapacak 0-3 filan diyenler vardı o kadar kolay değil o işler karabük de boş takım değil tolunay uyanık adam duran toplar dışında pozisyon göstermediler fransızlara hücumdaki adamları yeteneksiz biraz karabük'ün cernat tipi bir adam lazım kumbela'nın golü müthişti harika vurdu hiç beklemezdim kötü topçu çünkü...

helal olsun karabükspor'a karabük trabzon w jimnastikçiler umarım avrupa ligi'nde başarılı sonuçlar alırlar ülke puanı artmazsa 1 2 seneye şampiyonlarımız da ön eleme oynayacak

Fransa liginin psg hariç bizim ligden kötü oldugunu düşünüyorum. Tebrikler Karabükspor

Mevlüt belki gol atamadı, st etienne kazanamadı ama en azından pas yaparak takımın yenilgisini önleyemedi. Gol atmak maç kazandırmaz, önemli olan yanındakine pas verip 1-0 yenilmek.

Neyse kabarük'e harbiden helal olsun. Daha ilk turda gider diyordum ama adamlar bu maçıda kazandı.

Mevlüt belki gol atamadı, st etienne kazanamadı ama en azından pas yaparak takımın yenilgisini önleyemedi. Gol atmak maç kazandırmaz, önemli olan yanındakine pas verip 1-0 yenilmek.

Neyse kabarük'e harbiden helal olsun. Daha ilk turda gider diyordum ama adamlar bu maçıda kazandı.

Ben böyle futbol anlayışı hayatımda görmedim :D

Geri
Üst Alt