AL 14/15 Playoff | Trabzonspor 2-0 Rostov | MS |

iyi laf sokmuş....

[attachment=12710:BvlpeIQIIAQK-xn.jpg]

Ekli dosyalar

• BvlpeIQIIAQK-xn.webp
    BvlpeIQIIAQK-xn.webp
    24 KB · Görüntüleme: 110
abi maddiyatta sıkıntı çekiyosan forumda el açıp sana bişeyler toplayalım :D ayakkabı kutularını dolduramasak ta gene bişeyler çıkar :D

Allah'ıma şükürler olsun sorunum yok . Ondan değil. Sadece boşa para verdiğimi düşündüm. 32 TL veriyorum. Bir o kadar daha eklesem her maçı izleyebileceğim LigTv alırım. Bakalım zaman ne gösterecek

rostov u rusyadada yener Trabzonspor. adamlar birbirine ısınmaya başladı. avrupada iş yapar. yarı final görür bu takım herhalde

trabzon buralardan tur verme potansiyelıne herzaman sahıp olmus bır takım. umarım dıkkatlı olurlarda turu gecerler

Gecen sezonki Ts ile bu sezonki Ts arasında dağlar var. Trabzon'un kadro bayagı sağlam oldu.

Tıpkı bizim 2010-2011'deki cöp kadrodan sonra kurdugumuz 2011-2012 kadrosu gibi. Adamlar cok iyi atılım yaptı. Birde tüm cöplerinden para kazandılar.

Slimani'yi falan alırsalar bence bizden iyi takım olurlar.

Bizim yönetim felc olmus arkadas, baska acıklaması yok. En kücük bir atılım dahi yapamıyoruz..

Bizim türk takımları artık harcadığı paraların karşılığını almak zorunda.

İnşallah rövanşı da kazanırlar. Seviyorum lan trabzonu. Başarılı olsunlar...

Trabzonspora her defasında Karadeniz fırtınası derler. Hamsi de trabzonda leziz ve bolca olduğu için. Hamsi side mesur olduğu için hamsi yakistirmasi yapiliyor. İster hamsi de ister fırtına. İkiside trabzon da bolca var. Ama asıl olan firtinadir

Samsun spor ne alaka

Ayrica hitap şeklini düzelt. Biriyle nasıl konuşmam gerektini biliyosundur herhalde.

Geri
Üst Alt