AL 14/15 | Rosenborg BK 1-1 Kardemir Karabükspor | MS | 7 Ağustos

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

avrupaligi.png

150px-RBK_u_pos.png
v.png
karabuk.png

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu

Rosenborg BK - Kardemir Karabükspor

7 Ağustos

20.00

Rosenborg yüksek ihtimalle eler. Ulan kendi evinde Chikura ve Rosenborg'a gol atamayan capsiz türk kulüplerine ne desek az.

Deplasmanda bir gol atsalar rakip 2 tane atmak zorunda kalacak.. O bir golü de atamazlar gibi duruyor..

GS-FB-BJK-TS dörtlüsü disinda Avrupa'ya gidecek 5.bir takim yok gibi.

1 tane atsalar buyuk ihtimal tur atlarlar ama zor

Gidebilecek diye düzelteyim. Yani cidden bu Fener'in Avrupa'ya gidip is yapmasi zaten imkansiz, heveslerini alsalar gayet iyi olurdu.

Tarihin en berbat UEFA senesinde bile yari finale kadar balla yükselip finali kacirdilar. Bir daha öyle bir firsat asla bulamazlar.

Ülke puani katilan takim sayisina bölünüyor (5) ve Bursa-Karabük'ün elenmesi durumunda bu ikisinden SIFIR katki almis olacagiz.

Fener gitse en azindan ülke zarar etmez. 1-2 sira daha düsersek Sampiyon olan takim direk gidemiyor.

TV yayını yok. Madem TRT vermeyecek, bu NTV Spor falan ne ise yarar? Kapasitesiz adamlar.

Rosenborg da o kadar gol atacak güc yok gibi sanki :D

Havadan atım zaten.

Herkez bakıyorum skor tahmini yapmakda bende içimden geleni yazdım :DD

Rosenborg ve ligini kim takip eder yahu :)

Ilk macda aja hızlı oynadıkları bir 10 dk vardı.

Bu oyunu orda 45 dk oynasınlar yeterli olur

Karabükspor un turu geçmesini isterim Ülke puanına bu tür takımlarında puan getirmesini temenni ediyorum ama sanki bu takımlar umutsuz vaka.Yabancı sınırlaması olduğu sürece Hollanda yı Portekiz i yakalamamız imkansız.

Geri
Üst Alt