AL 14/15 | Rosenborg BK 1-1 Kardemir Karabükspor | MS | 7 Ağustos

Bir diğer şikeci Karabükspor'un elenmemesi istiyorum . Sonuçta ülke puanı çok düştü . 2 sene sonra Süper Lig şampiyonu direkt CL gruplarında katılamayabilir . Ülke puanı denen bir şey olmazsa sonuna kadar Viking'leri tutardım . Objektif olmak gerekirse de Rosenborg avantajlı . Kadro , ev sahibi ve saha avantajları var ve tecrübeliler aynı zamanda .

2-0 veya 3-0 gibi bir skor bekliyorum ev sahibi lehine .

ulke puani artacak diye $ikeci bir kulubu desteklemem. adelet isteyenlerinde desteklememesi taraftariyim.

saldir rosenborg.

Rosenborg'un kendi kanalı internetten yayınlıyormuş, ücretli.

Bu işte bir tezat yok mu?

"Norveç’teki yayıncı kuruluşla anlaşma sağlayamadığı için hiçbir kanal bu mücadeleyi ekranlara getiremeyecek."

"Kırmızı-Mavili taraftarların mücadeleyi internet üzerinden takip etmeye hazırlandıkları bildirildi."

Aga yayın yoksa netten yayını kim veriyor. Ben hala dumurdayım...Tekniği geçtim yasal anlamda bu mümkün mü

Bunlar biz gitmeyeceğiz falan diye ergen atarı yapmışlardı hani. Neyse böyle takımlara saygı duymuyorum alacakları skor umrumda değil.

Bu işte bir tezat yok mu?

"Norveç’teki yayıncı kuruluşla anlaşma sağlayamadığı için hiçbir kanal bu mücadeleyi ekranlara getiremeyecek."

"Kırmızı-Mavili taraftarların mücadeleyi internet üzerinden takip etmeye hazırlandıkları bildirildi."

Aga yayın yoksa netten yayını kim veriyor. Ben hala dumurdayım...Tekniği geçtim yasal anlamda bu mümkün mü

Rose'nin kendi kanalı abi, internetten ücretli.

Onur Tugrul ‏@onurtugrul 2 sa.

Rosenborg - Karabükspor maçını Rosenborg TV'nin internet sitesinden ücreti karşılığında izleyebilirsiniz. Başka alternatif maalesef yok.

Yemişler.Elenirler büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt