Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.479
- 1.707
- 1.948
arsenal'den sonra totthennam ı da zorladılar. helal olsun bjk ye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayrica 5+3 onlar için pek sorun degil
Helal olsun besiktas burda adam gibi top oynadilar bugun... ekip olarak gidiyorlar hepsi ayni sayfadan. 500bin euroluk oguzhan ozyakup. ne diyim artik
Büyük bir şanssızlık olmazsa BJK yeni stadında şampiyonlar ligini alacaktır diye düşünüyorum.Allahdan bu BJK nin 2 yıldır o stadı yok. Yoksa bu takım Şampiyonlugu kimseye bırakmazdı.
Taş gibi takım olmuşlar . Bir adamların oynadgı futbola bak birde bize...
Adamlar tüm puanları o berbat zemini olan ve seyircisinin gitmediği olimpiyatta kaybetti
Stadları bittiğinde biliç i kovmazlarsa bu sene bu takım o yeni Stad da çok can yakar
Büyük bir şanssızlık olmazsa BJK yeni stadında şampiyonlar ligini alacaktır diye düşünüyorum.
Şu an Bayern'le beraber avrupa'da en pozitif futbol oynayan iki takımdan biri.
Kaldı ki potansiyel olarak Bayern'den de üstünler objektif olmak gerekirse. Bir stada bakar bu iş.
BJK'yi övüyorum işte ben de ne tepkisiHocam yanlış anlama ama bizim Sivas maçındaki oyunu, taktiği beğenip, bugün BJK'nin oyununa övgülere böyle tepki vermenden dolayı ciddi ciddi maçları izlemediğini düşünüyorum.
BJK'nin abartılmasında ve şampiyon olacağı muhabbetini saçma bulsam da övgüyü hakeden bir yapıları var.
skor yorumculugu yapmayin ya daha son lig macinda rezil oynayip berabere kaldilar...
adamlar kendini asip tottenham'dan 1 puan aldilar tebrik ederiz ama ilerleme sanslari sifir.
bizim basimiza dogru düzgün bir td olsaydi biz de dün arsenal'den en az 1 puan alabilirdik
Oynadıkları futbolu geçtim, son dakikada Ba'nın topu alıp saklaması ve arkadaşına teslim etmesi bile vay dedirtti bana. Forvetsiz olduğumuzu sürekli hatırlıyorum.