AL 14/15 | Tottenham 1-1 Beşiktaş | M.S | 2 Ekim | Star TV

arsenal'den sonra totthennam ı da zorladılar. helal olsun bjk ye

Yorumlara bakılırsa BJK yine şampiyonluğu garantilemiş

a7e4a4up.jpg

skor yorumculugu yapmayin ya daha son lig macinda rezil oynayip berabere kaldilar...

adamlar kendini asip tottenham'dan 1 puan aldilar tebrik ederiz ama ilerleme sanslari sifir.

bizim basimiza dogru düzgün bir td olsaydi biz de dün arsenal'den en az 1 puan alabilirdik

Bjk dünkü Arsenali yenerdi.

Helal olsun besiktas burda adam gibi top oynadilar bugun... ekip olarak gidiyorlar hepsi ayni sayfadan. 500bin euroluk oguzhan ozyakup. ne diyim artik

BJK iyi oynadı ve iyi yolda demek ile BJK şampiyon demek aynı şey mi acaba birileri okuduklarını anlamıyor mu?

BJK bence Bilic ve bu genç takımda ısrar ederse ligdeki şampiyonluk yarışlarında olur.

tamam iyi güzel oynadılar da bu kadar pozisyon bulmaları çok normal Tottenhamın bütün defans yedekti aslına bakarsanız bjk ile bizim aramızdaki fark ne biliyormusunuz
bjk : vasat futbolculara sahip çok iyi yönetilen takım
biz : iyi futbolculara sahip çok kötü yönetilen takım

Allahdan bu BJK nin 2 yıldır o stadı yok. Yoksa bu takım Şampiyonlugu kimseye bırakmazdı.
Taş gibi takım olmuşlar . Bir adamların oynadgı futbola bak birde bize...

Adamlar tüm puanları o berbat zemini olan ve seyircisinin gitmediği olimpiyatta kaybetti

Stadları bittiğinde biliç i kovmazlarsa bu sene bu takım o yeni Stad da çok can yakar
Büyük bir şanssızlık olmazsa BJK yeni stadında şampiyonlar ligini alacaktır diye düşünüyorum.

Şu an Bayern'le beraber avrupa'da en pozitif futbol oynayan iki takımdan biri.

Kaldı ki potansiyel olarak Bayern'den de üstünler objektif olmak gerekirse. Bir stada bakar bu iş.

Bugün iyi oynadılar ligde kazandıkları bir bursa maçı var misal
forveti olsa bursanın 5 atar gönderiridi

Oynadıkları futbolu geçtim, son dakikada Ba'nın topu alıp saklaması ve arkadaşına teslim etmesi bile vay dedirtti bana. Forvetsiz olduğumuzu sürekli hatırlıyorum.

bjk bu sene avrupa ligini seneyede sampiyonlar ligini alir bayernden bile iyiler

Büyük bir şanssızlık olmazsa BJK yeni stadında şampiyonlar ligini alacaktır diye düşünüyorum.

Şu an Bayern'le beraber avrupa'da en pozitif futbol oynayan iki takımdan biri.

Kaldı ki potansiyel olarak Bayern'den de üstünler objektif olmak gerekirse. Bir stada bakar bu iş.

Hocam yanlış anlama ama bizim Sivas maçındaki oyunu, taktiği beğenip, bugün BJK'nin oyununa övgülere böyle tepki vermenden dolayı ciddi ciddi maçları izlemediğini düşünüyorum.

BJK'nin abartılmasında ve şampiyon olacağı muhabbetini saçma bulsam da övgüyü hakeden bir yapıları var.

Hah şimdi oldu, gerçek Dünyaya döndük sayende!...

Yoksa, dün bizim takımın utanılacak bir oyun oynadığını, Arsenalin gevşemesi ve hakemin Melo yu atmamasıyla unutulamayacak (8+) bir skordan kurtulduğumuzu; bugün de Beşiktaşın Tottenham karşısında şahane bir futbol oynadığını, galibiyeti fazlasıyla hakettiğini düşünmeye devam edecektik!...

Hocam yanlış anlama ama bizim Sivas maçındaki oyunu, taktiği beğenip, bugün BJK'nin oyununa övgülere böyle tepki vermenden dolayı ciddi ciddi maçları izlemediğini düşünüyorum.

BJK'nin abartılmasında ve şampiyon olacağı muhabbetini saçma bulsam da övgüyü hakeden bir yapıları var.
BJK'yi övüyorum işte ben de ne tepkisi

bu adamlar gerçekten gsaraya zarar veriyor
ve çocuk ruhlular
çok yazık
he he evet bjk 8 yedi
aynen dewam

skor yorumculugu yapmayin ya daha son lig macinda rezil oynayip berabere kaldilar...

adamlar kendini asip tottenham'dan 1 puan aldilar tebrik ederiz ama ilerleme sanslari sifir.

bizim basimiza dogru düzgün bir td olsaydi biz de dün arsenal'den en az 1 puan alabilirdik

Bjk'nin olimpiyat stadı'nda oynadığını unutmayalım... Saha zemini,taraftar baskısı vb. yönlerden Türkiye'deki en kötü stadlardan biri,hele ki şu Passolig rezaletinden sonra hiç çekilir değil...Bizden daha sistemli ve oturmuş oldukları kesin maalesef. Ha şampiyon olabilirler mi ? Hem mallıklarından, hem de saha avantajları olmadığından zor bence...Fakat bizden her halukarda iyiler bana göre. Bizim adımız büyük,formamız ağır. Geçen sene de 2.'liği böyle aldık. Yalnız bu sene pek güvenmemek gerek buna..Acilen dinamizm,doğru oyuncular ve doğru dürüst bir sistem şart...

Oynadıkları futbolu geçtim, son dakikada Ba'nın topu alıp saklaması ve arkadaşına teslim etmesi bile vay dedirtti bana. Forvetsiz olduğumuzu sürekli hatırlıyorum.

Hiç hatirlatmasan iyiydi. Bizde forvet yerine beygir oynuyor. Durmadan öne dogru giden futbolcumu olur. Necati Elmander'den sonra unuttum öyle şeyleri. Drogbayi ayiriyorum.

Geri
Üst Alt