- 27 Temmuz 2010
- 4.861
- 57
- 1.318
Avrupa maçlarında beşiktaşı izlemekten zevk alıyorum bu sezon. Gerçekten iyi oynuyorlar. Haklarını vermek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun övülmeleri değil ki , oyunlarını bende beğendim kazanmayıda hak ettiler ,...BJK'nin abartılmasında ve şampiyon olacağı muhabbetini saçma bulsam da övgüyü hakeden bir yapıları var.
Sorun övülmeleri değil ki , oyunlarını bende beğendim kazanmayıda hak ettiler ,
ama bu kargaspor'u öveceğim diye kendi takımını "itin g..ne sokan" lara esas öfke !
Yoksa kargaspor kim çapları ne yapıp yapabileceklerinin maksimumuda budur 3 aşşağı olur 5 yukarı olur !
Ben bu zibidiler 3 sene üstüste semra hanımla giderken bile o yaşımda sallamıyordum kendimizle bir tutmuyordum !
Bjk'nin olimpiyat stadı'nda oynadığını unutmayalım... Saha zemini,taraftar baskısı vb. yönlerden Türkiye'deki en kötü stadlardan biri,hele ki şu Passolig rezaletinden sonra hiç çekilir değil...Bizden daha sistemli ve oturmuş oldukları kesin maalesef. Ha şampiyon olabilirler mi ? Hem mallıklarından, hem de saha avantajları olmadığından zor bence...Fakat bizden her halukarda iyiler bana göre. Bizim adımız büyük,formamız ağır. Geçen sene de 2.'liği böyle aldık. Yalnız bu sene pek güvenmemek gerek buna..Acilen dinamizm,doğru oyuncular ve doğru dürüst bir sistem şart...
iyi ozan izlemeye devam etbjk len demba ba ni istedigim kadarda goygoy yaparim kimseyi igilendirmezBence aptal aptal goygoy yapmanıza gerek yok gayet iyi oynuyor Beşiktaş. Sonucu almasalar bile izleyenler görüyor zaten neyin ne olduğunu. Yani o zaman ligde bilmem kaçıncılar grupta 2 puanları var falan gibi yorumlar gayet saçma. Bu Burak şu kadar gol attı goygoyuyla aynı şey. Mesela Demba ba bugün gol atamadı ama Burak oynadığı mahalle maçları dahil Demba Ba'nın bugünkü topunu oynayamaz. Adam takımı inanılmaz rahatlatıyor. Bizde topu ileri atıyorsun duvara çarpar gibi geri geliyor. Sonuç odaklı bakacaksanız herşeye o zaman maç falan izlemeyin zaten maçların skorlarına bakın ona göre yorum yapın hep.
her satirina katiliyorum... ve sunu eklemek istiyorum: bizim en büyük sorunumuz prandelli
BURADA Türk futbolunun gururunu kurtardı diyende oldu küçük şikecilerin hocası demiş çok mu !!!Slaven Bilic: "Dün akşam İngiltere’deki sonuçtan sonra bugün aldığımız sonuç Türk futbolu açısından gurur verici."
- Çok övdüğünüz şerefsiz şikeci beşiktasın hocası, sen kimsin de neyi temizliyorsun aklını sevdiğim?