AL 14/15 | Tottenham 1-1 Beşiktaş | M.S | 2 Ekim | Star TV

Hem o hem de oyuncu yapılanmamız sıkıntı.Tarık'ı,Olcan'ı binbir zorlukla alıyoruz,dinamizm katar kadroya diye bekliyoruz lakin Prandelli ısrar ediyor abidik gubidik Veysel'de, doğru dürüst oynamayan Telles'te,3-5-2 veyahut kanatsız dizilişlerde.. Ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz..Yoksa Bjk'yi şampiyon ilan etmek,övüp göklere çıkarmak falan değil sorun...Adamlar Demba Ba ile oynuyor biz neden koca sezonu Burak'a emanet ediyoruz ? Bugün dünya futbolunda forvet sadece "gol" değil, "oyun anlayışı"dır. Ba alıyor saklıyor topu,orta saha 3. bölgeye gelebiliyor; Ba'yı öyle görünce Burak'ı falan hatırlıyorum ve veryansın ediyorum. Keza orta sahaları dinamik,biz Selçuk'u oynatıyoruz,Olcan yedek vb...Say say bitmez bu plansızlık... Neyse...

Beyin devresi yanmasın milletin abi boşa yazma sen de. Burak gibi tipler müstehak bizim taraftara harbi bunu çözdüm bugün. İnşallah 5 sene daha 11'de oynar da kafanızda saç kalmaz.

Hem o hem de oyuncu yapılanmamız sıkıntı.Tarık'ı,Olcan'ı binbir zorlukla alıyoruz,dinamizm katar kadroya diye bekliyoruz lakin Prandelli ısrar ediyor abidik gubidik Veysel'de, doğru dürüst oynamayan Telles'te,3-5-2 veyahut kanatsız dizilişlerde.. Ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz..Yoksa Bjk'yi şampiyon ilan etmek,övüp göklere çıkarmak falan değil sorun...Adamlar Demba Ba ile oynuyor biz neden koca sezonu Burak'a emanet ediyoruz ? Bugün dünya futbolunda forvet sadece "gol" değil, "oyun anlayışı"dır. Ba alıyor saklıyor topu,orta saha 3. bölgeye gelebiliyor; Ba'yı öyle görünce Burak'ı falan hatırlıyorum ve veryansın ediyorum. Keza orta sahaları dinamik,biz Selçuk'u oynatıyoruz,Olcan yedek vb...Say say bitmez bu plansızlık... Neyse...

aynen aynen

anlatmaktan dilimizde tüy bitti ama biz bosuna cirpiniyoruz

beni prandelli'ye 1 ay yardimci yapsinlar yemin ederim bütün maclari kayipsiz geceriz

Maçı izledim...yanımda dersden fıstık gibi kız...fanatik.beşiktaşlı. ...baya beşiktaşı destekledim...siyah beyazzz fln :o:o

Köprüyü gecene kadar misalı GS affeder beni umarım :D:confused::eek:
Haiiiiiiin.

I am the one who knocks!

Slaven Bilic: "Dün akşam İngiltere’deki sonuçtan sonra bugün aldığımız sonuç Türk futbolu açısından gurur verici."

• Çok övdüğünüz şerefsiz şikeci beşiktasın hocası, sen kimsin de neyi temizliyorsun aklını sevdiğim?

ne kadar koymuşsak her fırsatta bizi konuşuyorlar

aynen aynen

anlatmaktan dilimizde tüy bitti ama biz bosuna cirpiniyoruz

beni prandelli'ye 1 ay yardimci yapsinlar yemin ederim bütün maclari kayipsiz geceriz

yav-he-he-1947.jpg

Slaven Bilic: "Dün akşam İngiltere’deki sonuçtan sonra bugün aldığımız sonuç Türk futbolu açısından gurur verici."

• Çok övdüğünüz şerefsiz şikeci beşiktasın hocası, sen kimsin de neyi temizliyorsun aklını sevdiğim?
O önce GS in tarihini incelesin. 1 maçla rezil olmayiz biz. Beraberlige iyi sevinsin.

Yahu rakibin Beşiktaş'ı hafife aldığını düşünüyorum.Bu kompleks mi oluyor.Bjk süper,çok fantastik diyince mi normal oluyorum.
Komşunun tavuğu kaz görünür.

Sen Tottenham TD olsan, BJK-Arsenal kasetlerini izledikten sonra hafife mi alırdın?...

Adamlar totnımın yedekleriyle berabere kaldı, az kaldı şu an kahraman ilan edilip üstün hizmet madalyası alacaklar

Takımların Şampiyonlar Ligine konsantre oluşu ile Avrupa Ligine konsantre oluşu bile bir değil.Tamamen abartı Beşiktaş için söylenen şeyler.

Çoğu taraftarımızda kendi takımına trip atar gibi rakip takımları övüyor.

Güntekin anladın sen onu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt