AL 14/15 | Tottenham 1-1 Beşiktaş | M.S | 2 Ekim | Star TV

Tottenham yedeklerine karsi oynadilar. Abartmaya gerek yok.

Bjknin topluca savunma yapmasini alan birakmamasini begeniyorum. Bjknin sorunu, set oyunu. Acik alan bulduklari takimlara karsi bu oyun tarziyla is yaparlar. Kapanan takimlara karsi zorlanirlar, set oyununda zayif bir takimlari var. Sampiyon olacaklarina inanmiyorum. Cok zor.

Dün TSyide begendim. Tempolari iyiydi. Kaybettiler ama cok gol kacirdilar.

Adamlar da sahada boş boş gezinen birini göremezsin televizyonda. Herşeyden önce ruh var mücadele ediyorlar. Bok varmış gibi hepsinin maaşını 1 milyon arttırırsan böle olur

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bütün sayfalara bakıyorum...bjkye laf eden bir elin parmaklarını geçmez.anladık çok beğendiniz.bi 35 sayfa daha yazacaksınız galiba.ama arsenal maçında bilhassa ilk yarıda 3-5-2ye rağmen dzemalinin oynadığı oyunu öven birini görmedim.nasıl olsa çöp,kaka dzemali.zaten çöp olduğu için ondan milana gidiyodu nerdeyse.

Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Beşiktaş senelerdir şampiyon olamıyor ama hemen hemen aynı kadro ile devam ediyor. Hocası da değişmedi geçen sene şampiyon olamamasına rağmen.

Şu an Beşiktaş'ta fena gözükmeyen Türk futbolcular Beşiktaş'a ilk geldikleri sene Beşiktaş'a değil bize gelmiş olsalardı o zamanki hallerini biz gördükten 2 maç sonra çöp tenekesine koyardık adamları, sözleşmelerinin sonuna kadar çürürlerdi kadronun dışında.

Bizim burun kıvırdığımız kadroya bile giremeyen bir çok oyuncumuz 2-3 sene önce Beşiktaş'a gelselerdi onlar elleri mahkum sabrederlerdi bunlara ve şu an kendi ellerindeki futbolculardan çok daha üst seviyede olurdu bu adamlar

Buradaki sıkıntı büyük takım-küçük takım farkı. Biz şampiyon olamadığımız her sene kıyamet kopmuş gibi davranırken Beşiktaş çok normal karşılıyor bu durumu. Hal öyle olunca 3-4 senede bir Beşiktaş kadrosunun fena gözükmeyen bir hale gelmesi doğal, çünkü yetersiz adamlara sabretme lüksleri var. Ancak bir sene sonra yine leş bir hale geliyor kadroları Fener ve Galatasaray toparlandığı noktada.

Bunda çok şaşılacak bir durum yok. Biz hazır futbolcu almaya mecburuz, Beşiktaş ise çöpleri toplayıp 3 sene sabredip 4. sene "fena" olmayan bir kadroya sahip olabilir.

Bu yüzden Beşiktaş bile iyi durumda bizim bu halimiz nedir böyle demek tam olarak doğru bir değerlendirme değil, elmalarla armutları toplamak gibi oluyor.

Biraz karışık oldu, umarım ifade etmeyi becerebilmişimdir kendimi :red:

bu arada bjk sizde gerçekten takıntı yapmış dün geceden beri.kanınıza bi bakın bakalım.ne akıyo...

Beşiktaş birçok gol pozisyonunu değerlendirememiş olabilir, herkesin takdirini kazanmış olabilir
AMA Beşiktaşın hocası çıkıp Galatasaray maçını kastederek
"İngilteredeki ilk sonuçtan sonra türk futbolu adına gurur verici oldu" derse
o zaman dur derim sen 90. dakikada penaltıyla berabere kalacaksın sonrada Galatasaraya taş atacaksın
olmaz öyle taraftarın gözüne girmek için boş konuşmuş Bilic, kendisi saygı duyduğum birisiydi artık Ümit Özattan farkı kalmadı
[h=2][/h]

Beşiktaş birçok gol pozisyonunu değerlendirememiş olabilir, herkesin takdirini kazanmış olabilir
AMA Beşiktaşın hocası çıkıp Galatasaray maçını kastederek
"İngilteredeki ilk sonuçtan sonra türk futbolu adına gurur verici oldu" derse
o zaman dur derim sen 90. dakikada penaltıyla berabere kalacaksın sonrada Galatasaraya taş atacaksın
olmaz öyle taraftarın gözüne girmek için boş konuşmuş Bilic, kendisi saygı duyduğum birisiydi artık Ümit Özattan farkı kalmadı
bizimkiler de daha saf saf över burda.

BESIKTASIN oynamasinin sebebi ..

GENC futbolculara sans verilmesi !!!

Bizim fosiller anca curumus eski kafalari kadroya sokuyor...

Ulan ne icin aldik biz furkan/sinan/birkan vs vs gencleri ..

Tottenham yedeklerine karsi oynadilar. Abartmaya gerek yok.

Bjknin topluca savunma yapmasini alan birakmamasini begeniyorum. Bjknin sorunu, set oyunu. Acik alan bulduklari takimlara karsi bu oyun tarziyla is yaparlar. Kapanan takimlara karsi zorlanirlar, set oyununda zayif bir takimlari var. Sampiyon olacaklarina inanmiyorum. Cok zor.

Dün TSyide begendim. Tempolari iyiydi. Kaybettiler ama cok gol kacirdilar.

Tamam işte...Bizim takım, ne oynamak isteyen takıma karşı, ne de kapanan rakiplere karşı oyun tutturabiliyor...BJK ı beğenmenin altında yatan şey, kendi takımlarının ümit vermeyen hali; trollük amacında olanlar ayrı konu tabi...

Tamam işte...Bizim takım, ne oynamak isteyen takıma karşı, ne de kapanan rakiplere karşı oyun tutturabiliyor...BJK ı beğenmenin altında yatan şey, kendi takımlarının ümit vermeyen hali; trollük amacında olanlar ayrı konu tabi...

Gsnin sorunu doğru oyun planini bulamamasi. Benzer sorunlar Terim döneminde de oldu. 4-3-3le sezona basladik, Eboue sol kanat oynuyordu. Sonra doğru sistemi bulduk. Sonra yanlis transferlerle o takimi bozduk. Akhisar macina kadar dogru sistemi bulamadik. Terimde arayislar icerisindeydi. Kötü bir ilk yari gecirdik. 2.yarida Genclere evimizde yenildik. Eskisehir deplasmani vardi, cok kötüydük. Berabere kalmistik. Eskisehir cok net pozisyonlari da kacirmisti. Sonra 4-3-1-2ye gectik. O takimla 4-3-1-2 oynayabilirdik sadece zaten.

Prandelli 4-3-2-1 ve 3-5-2 oynatti. 2side GSye uygun degil. Bence sorun burada basliyor. GSnin 1.hucum plani, beklerin kenar ortalari. Hava toplarinda etkili, indirip, servis yapacak bir targetman olmadan bu plan islemez. Prandelli henüz dogru oyun planini bulamadi. Geride kalan süreyi arayislarla gecirdi. Ek olarak Gsnin diğer oyunculari oyuna sokacak, her türlü oyunu oynamamizi saglayacak bir forveti yok. Pandev bu görevi nasil yapabilir bilmiyorum. Napolide tek forvet iyiydi. Henüz hazir da degil.

Prandelli dogru oyun planini bulmayip, arayislarina devam ederse, GSdeki geleceğide kisa süreli olur.

Tolga

Serdar-Sivok-Franco-Motta

Veli

G.Töre-Atiba-Sosa-Olcay

Demba Ba

Eğer Beşiktaş'la kıyaslama yapacaksak;
Şu kadrolara baktığında arada Beşiktaş'ın önde olduğu tek adamın Demba Ba olduğu açık.Bireysel olarak Beşiktaş'tan iyi takımız.Beşiktaş'ın en önemli avantajı belli bir düzenleri olması ve dinamizmleri.Belki Beşiktaş kadar dinamik bir oyun oynamayız,ama kaliteyle bu eksiliği rahatlıkla kapatabiliriz.Hatta Hamit sağbek,Tarık sol bek değişiklikleriyle yabancı sorununu bile aşmış oluruz.Burak-Umut değişikliğiyle takıma tempo katabiliriz.Beşiktaş'tan kötü oynadığımız kesin,ama karamsarlığa kapılacak bir malzemede yok.Bunlara kimsenin itiraz edeceğini de sanmıyorum.

Muslera

Tarık-Chedjou-Semih-Telles

Melo

Olcan-Selçuk-Sneijder-Bruma

Burak

Atiba, Selçuk'dan iyi.

Performans olarak bakarsak Beşiktaş oyuncuları birkaç adım önde bizden.Oturmuş bir düzende bireysel performanslarda artacaktır.

Sen ne diyorsun yahu ,
ne gururundan bahsediyorsun , biz mi batırdık gururu ,
nesin necisim bilmiyorum ama büyük trollsün ve GALATASARAYlı falan değilsin !

saçmasapan konusma lan, ben Galatasarayliyim

Durumlara objektif bakan Galatasarayliyim, bu forumda çok nadir olsa da

Gurur meselesi gelince; Trabzon ve biz yenildigimiz için, BJk tek türk takimi olarak puan topladigi için öyle dedim.

O kadar cahil oldugunu belli ettirme.

Son düzenleme:
aç hepsi istekli arzulu mücadele ediyorlar günümüz futbolunda mücadele artık gerçekten çok önemli bir rol aldı geçmişte kötüde olsan 1 2 kaliteli ayak işi bitirip maçı alıyordu artık öyle değil takım oyunu istek mücadele hırs bunun yanında birazda yetenek olunca iyi işler olması içten bile değil

bizde kadro mühendisliği en başta rezalet zaten kanatsız ağır oyuncularla çıkan 11 forvet yok bekler kötü orta sahada birde rezalet yekta selçuk olunca tadından yenmiyor rezalet futbol bu takım nasıl iyi oynasın beyler ? her futbolda olmayacak şey bizim takımda kadro yanlış çoğu doymuş yaşı gelmiş oyuncular gençlerde kalitesiz 1 2 kaliteli genç var oda oynamıyor yada 20 dk süre alıyor forvetin hiç yok kanat oynatmıyorsun doymuş rezil halde olan selçukla yekta felan oynuyor dzemaili yeni gelmiş oda son derece yetersiz duruyor gelecek karanlık malesef

saçmasapan konusma lan, ben Galatasarayliyim

Durumlara objektif bakan Galatasarayliyim, bu forumda çok nadir olsa da

Gurur meselesi gelince; Trabzon ve biz yenildigimiz için, BJk tek türk takimi olarak puan topladigi için öyle dedim.

O kadar cahil oldugunu belli ettirme.
Öncelikle lan lunlu konuşma karşında bebe yok ,
senin gurur anlaşıyışınla zaten kendini belli ediyorsun ,
ve evet ben bir cahilim .............

Öncelikle lan lunlu konuşma karşında bebe yok ,
senin gurur anlaşıyışınla zaten kendini belli ediyorsun ,
ve evet ben bir cahilim .............

olayi pek abartmayalim istersen, beni yanliş anladin.
Galatasarayliyim, ama gerçegi konuşmaktan korkmam.
Duruma objektif bak; türkiye için bu hafta sadece BJK puan toplayabildi. Ülke de Fenevle pislik yapsa da yine de ülkemiz için puan toplayabildi, biz ve Trabzon yapamadigi şeyi yapti.

End of story.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt