AL 17/18 YF M:2 | Atlético Madrid 1-0 Arsenal | MS | 3 Mayıs | TRT Spor

venger yenemesin ama, ilk 10-15 dakkada 2 tene kaza golü atsın...
sonucu beni ilgilendirmiyor ama bu benim deli maç izlemek istemediğim anlamına gelmez..

az capuccino bol türk kahvesi takviyeli 3in1kahvemi almışım, 3-4 çeşit meyvamı da yanıma koymuşum çok şükür.
skorun önemi olmasa da maçım başlamak üzere... Devre arasında bide taze fıstıkla kabak çeviririm tavada .. PEEEhhh..

Allah Olmayanlara da versin. Şeyim düşer derdinde olan ortaklığa gelsin. (Alkol yok şartıyla..)

salzburg maçı başlığı nerede dostlar

Üstat zaten ya seve seve ya da seve seve arsenal alişar'ın olacak mesele kanlı mı olacak kansız mı :)

Bence cok hayirli olacak Kroenke'nin boyle yavsak biri oldugunu bilseydi David Dein hisselerini vermezdi, ki kalan hisselerini Alisher Usmanov'a verip dahil eden de o

Taraftar Kroenke'den bikti iyice, Wenger sonrasi fazla sabirlari olmaz gibi geliyor bana

Bence cok hayirli olacak Kroenke'nin boyle yavsak biri oldugunu bilseydi David Dein hisselerini vermezdi, ki kalan hisselerini Alisher Usmanov'a verip dahil eden de o

Taraftar Kroenke'den bikti iyice, Wenger sonrasi fazla sabirlari olmaz gibi geliyor bana
Ben de aynı fikirdeyim senle üstat ki hatırlarsın bir ara sinirlenip arsenal iktisat ve idari tarihi yazmıştım...Orada da aynı şekilde yazdıydım...Hürmetler...

Wilshere'in kontrati bu yaz, Ramsey'ninki onumuzdeki yaz bitiyor

City'e falan gidip dokturseler net komik olurdu :D

Welbeck camisi yerine Mkhitaryan oynamaliydi
yedekte baska ise yarayacak adam yok ama gecen macta takimin tek golünü atmis oyuncuyu kenarda birakmasi enteresan. sturridge ile welbeck pismanliktir genelde. 5 mac üst üste katki yaptiklari görülmemistir herhalde. liverpool birini sutladi, digeri sadece kiralik ama:D

arsenal in forması tişört olarak bile süper kaçar walla
mükemmel dizayn...

griezman seyirciye BİZİ POHPOHLAYIN LAN işaretleri atıyor..:asd:

griezman zımbalık olmuş.
Ben kırmızı dövme zannetmiştim meğer filozoflaşmış

Geri
Üst Alt