AL 18/19 D Grubu M:4 | Fenerbahçe 2-0 Anderlecht | MS | 8 Kasım | beIN Sports 1

Erwin Koeman: "Belhanda'nın ceza alması için birini öldürmesi mi lazım?"

"soldado kararı gerçekten inanılmaz. belhanda'nın soldado'yu kovaladığını gördük. kafasını, dizini, kolunu kullanıyor ve karşılığında sıfır maç alıyor. adaleti sağlayacak kişi ben miyim? görüntüleri gördük, yalan mı söylüyorlar?"

soldado 6 maç alırken belhanda nasıl 0 alıyor? soldado ne yaptı? adam mı katletti? gerçekten i-na-nıl-maz. 6 maçlık ne yapmış? gerçekten inanılmaz. bu adalet mi? bence değil."

erwin koeman

@TFF ORG

Bunların kiclarinin kalkması çok güzel sorunları unutsunlar sonra ağlamaları daha zevkli olacak

"soldado kararı gerçekten inanılmaz. belhanda'nın soldado'yu kovaladığını gördük. kafasını, dizini, kolunu kullanıyor ve karşılığında sıfır maç alıyor. adaleti sağlayacak kişi ben miyim? görüntüleri gördük, yalan mı söylüyorlar?"

soldado 6 maç alırken belhanda nasıl 0 alıyor? soldado ne yaptı? adam mı katletti? gerçekten i-na-nıl-maz. 6 maçlık ne yapmış? gerçekten inanılmaz. bu adalet mi? bence değil."

erwin koeman

@TFF ORG

Camiasina yaranmaya calisiyor

Yok be kardeşim artık ikisi de değilim. Ülkedeki siyaset kurumuna karşı ciddiyetimi yitirdim ama o doğru. Ülkenin sonunu da maalesef iyi görmüyorum. Hayırlısı diyelim.

Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır.Ciddiyetini de geri kazanmanı dilerim politikaya karşı.İyi forumlar.

Geri
Üst Alt