AL 18/19 I Grubu M:2 | Malmö 2-0 Beşiktaş | MS | 4 Ekim

vikingleri hafife alıp 4 hücümcü ile çıkmışlar, 4-2-3-1 kaliteli 2 yönlü ortasahalarla oynanır. Barcelona'sınız ya hıamma...

Kadro yedek degildiki bence fark yaratacak tek isim babeldi oda birşey yapamadı ozi tolga felan hikaye necipten 1 tık iyiler fazla degil

Atiba tek başına takım kayseri maçında fena oynadı adım atamadı kayseri.

Q7 , ozi , babel kafadan 3 topçu zaten bu kekoları bu 3 lü sırtlıyor.

atiba uefaya bildirilmedi herhalde ama artık q7 oziyle olmaz bu isler bitmis 2side

Reis bize göre bitti ama q7 bir hareket yapıyor işi çeviriyor hala sağlam orta açıyor öyle böyle lig de 4 asist yaptı.

Anadolu takımları tutamıyor sonuçta bir tarafta q7 bir taraf da babel olunca.

Reis bize göre bitti ama q7 bir hareket yapıyor işi çeviriyor hala sağlam orta açıyor öyle böyle lig de 4 asist yaptı.

Anadolu takımları tutamıyor sonuçta bir tarafta q7 bir taraf da babel olunca.
atiba fena değil ama yüklenirsen o da biter.kayseri haftalardır kötüydü ama o kadarını beklemiyodum.gerçi loveın attıgı saçmasapan bi gol ve vara ragmen yavsak hakemin verdiği bi gol var.

Malmö ye yenilen tek türk takımı buda bir şereftir sekiztaşım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ulkenin basininda bu salak kariusu musleradan daha iyi diyen gerizekalilar vardi!!

Ulan liverpoolun daha 40 i cikmamisken herifin yedigi gole bak.

Bu liverpoolun kargalara yaptigini corumlu yapmaz !

atiba fena değil ama yüklenirsen o da biter.kayseri haftalardır kötüydü ama o kadarını beklemiyodum.gerçi loveın attıgı saçmasapan bi gol ve vara ragmen yavsak hakemin verdiği bi gol var.

Bitsinler komple bu yıl şampiyon olmak zorundayız kaçarı yok net şekilde lazım.

Biz buna karma etkisi diyoruz

Dün bizle daşak geçtikleri için böyle oldu

malca bir kırmızı görerek Avrupa maçında Galatasaray'ı bitiren Caner, penaltı yaptırıp beşiktaşı da bitirdi. Bu adam bir tek fenerin avrupa maçlarında hatasız oynuyordu.

DosRpn0XoAAsr6b.jpg

Geri
Üst Alt