Alp Er Senturk
Sarı Üye
- 29 Ağustos 2018
- 689
- 225
- 193
Aha yedi Akhisar, beşiktaş maçına geçiyorum. Klişe biliyorum ama bu Türk takımlarının duran topla bir sorunları var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forvetimiz olmayınca otomatikmen aynı seviyeye geliyoruz beştaşla. Bi forvet bi stoperle şl grubundan na maglup çıkma ve ligi darmaduman etme şansımız vardı. Bi halka çürük olunca zincir sağlam olamıyor ne yazık kiAbi biz fbden de bjkden de 10 kat daha iyiz
Sinan o problemi cözecek gibi geldi bana. Baros gibi 11/12 12 gol atsa bile yeter. Oynadigi topa bagliForvetimiz olmayınca otomatikmen aynı seviyeye geliyoruz beştaşla. Bi forvet bi stoperle şl grubundan na maglup çıkma ve ligi darmaduman etme şansımız vardı. Bi halka çürük olunca zincir sağlam olamıyor ne yazık ki
dunyanin en kotu maclarindan biri
Umarım bu fırsatı iyi değerlendirir.sinanın kanat değil forvet olduğunu herkes gördü zatenSinan o problemi cözecek gibi geldi bana. Baros gibi 11/12 12 gol atsa bile yeter. Oynadigi topa bagli
güzel mac cikardi. Tek Problemi kafa toplariydi (Aguero da alamiyor orta saha reboundlari almasi gerek'de... belhanda iste ). Golleri de atar inaniyorumUmarım bu fırsatı iyi değerlendirir.sinanın kanat değil forvet olduğunu herkes gördü zaten
Dün bize laf atıyordu tinerci denyolar.Köy takımına karşı berbatlar.
Sorma, onlar tarih yazmış ama herkes kaleciyi bahane etmiş; basın da dahilmis bunabize ne diye laf atiyo les kargalari
casillas cenkin golunde yumurtladigi gibi yumurtlasa yenmistik