- 30 Ağustos 2009
- 29.708
- 18.920
- 2.188
Sekiztas grup sonuncusu len mq
Önceden 3. oluyorlardı ölmüş bunlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sekiztas grup sonuncusu len mq
öyle olsun isterim ama bjk ve fenerin gruptan cıkabileceğini sanmıyorum.anderleht bana biraz dengesiz geldi.yine de belli olmaz burdaki fener macı.tırvanada da kaleci biraz sorunÇıksınlar daha iyi salla sağlam 1 rakip gelir iyice duman olurlar.
İçlerinde en zayıf kadrolu bizkaldık ama, en istikrarlı da biz olcaz nerdeyse..
besıktas da garantilemiş fener gibi gruptan cıkmayı :ddddddd bjk ve fener de çöp.şaka maka bjk cıkamayacak gibi.tırnava da anderleti yenip 6 yapar,işi fener maçına kalır.fener burda zagrebi yener mi işte o da muamma
Keşke Sarpsborg kazansaydı. Bu genki 3 leyip yolladılar evlerinde. Kesin yenerler bunları sahalarında. 1 puan almaları yetecekti ondan sonra kalan 2 maçtaMalmö bugün Sarpsborg'u yenseydi çıkamazdı bunlar gruptan.
Baştan yada sondan farketmez liderlik liderlikdir. Bak febeye, biraz ıkınsa sondan CL ye gidecek nerdeyse..Sekiztas grup sonuncusu len mq
Oğlum manyakmisin sen adam sanmış Allaha şükür adamiz sen adammisin ? ulan şuraya 6 senedir uyeyim ilk defa senle ağız dalasina giriyorum sende yazarken uslubuna dikkat etcen.
fener ve bjk efor sarfederek elensinler daha iyiMalmö bugün kazansa çıkamazlardı ama şu an ihtimalleri var hala.
Keşke Sarpsborg kazansaydı. Bu genki 3 leyip yolladılar evlerinde. Kesin yenerler bunları sahalarında. 1 puan almaları yetecekti ondan sonra kalan 2 maçta
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne 100 süz yazmışsın yav... 100 ü yazmayı unutmuşun, hemde TL be...oguzhan 3tl len mq
Bjk geçen senede çok kötü oynuyordu ama Talisca diye bir herif vardı aradan çıkıp bi koyuyordu bi bakmışsın bjk kazanmış. Ama bu tiner bağımlıları o adamı bile eleştirdi
özele gel bakalim kardeş sen bi.Konuşma lan.
Senin seviyene düşemem kusura bakma hadi yoluna.
Yav sergen trnava deplasmanda oynayacak anderlechtle. Anlatamıyor muyuz sanabesıktas da garantilemiş fener gibi gruptan cıkmayı :ddddddd bjk ve fener de çöp.şaka maka bjk cıkamayacak gibi.tırnava da anderleti yenip 6 yapar,işi fener maçına kalır.fener burda zagrebi yener mi işte o da muamma