AL 18/19 I Grubu M:3 | Beşiktaş 2-4 Genk | MS | 25 Ekim | beIN Sports 1

Ya azıcık aklı mantığı olan biri ekonomik kriz ve ffp yüzünden üç büyük takımın da Avrupa'ya katılmalarına rağmen küçüldüğünü bilir ve ona göre yorum yapar.

Beşiktaş namağlup lider olduysa Pepe Talisca ve Cenke borçlu bunu, ikisi takımdan ayrıldı. Pepe de oynamıyor şu an. Bizde gol kralı Gomis, en hızlı stoper denayer gitti. Fener Fernando, De Souza gibi adamları sattı.

Bu sene Avrupa'da üç büyükler olarak feda senemiz maalesef, hani dalga geçecek bir durum göremiyorum.
Ben görüyorum, hunharca da geçiyorum. Sağduyunu tinertaşarena forumunda yap

Geçen sene enerjimiz daha yüksekti.

Büyük maçlarda ise sadece enerji yetmediği için kısır kalıyorduk. Ligin ikinci yarısında bu maçları kazanırken de böyleydik.

Bu sene enerji de düştüğü için kısırlığı örtemiyoruz. Boğarak gol atma durumumuz ortadan kalktı.

Gomis gibi bitiricinin oluşturduğu tehdit de göz ardı edilemez elbette. Alan açmaya ve top tutmaya yardımı oluyordu. Ama tek sorun forvet yokluğu değil bana göre.

Gomis 1
Sağ kanatta kimse yok Onyekuru varken bu kadar kötü değildik.
Oyuncular yaşlandı.
Denayer gibi topla iyi çıkan stoperimiz yok oyun kurmakta zorlanıyoruz geriden.
Sakatlıklar takımı çok fazla etkiliyor her hafta farklı 11 i geçtim farklı 3 4 oyuncuyla sahaya çıkıyoruz.
Rakipler bizi çözdü Rodri'yi tutunca rahat kitliyorlar.

Daha sayarım da gerek yok bir sürü etken var takım güç kazanmadı, kaybetti daha kötü olmamız gayet normal malesef.

Bjk tek kulvarda kalsa bile birşey çıkmaz her dirençli anadolu takımı hoplatır bunları içerde dışarda

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BJK ozune dondu; ligde basalti siralar, AL grubunda debelenmeler, Necip Uysal...

Neydi oyle son iki sene..

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bu nasil olur arkadas turkiyenin barcelonasina dovuyorlar

Forumda geçilir de Twitter'da fenomen takılıp oh Galatasaray şöyle Fenerbahçe böyle diye atıp tutan tinerciler rezil oluyor onu diyorum.
Onlar zaten takipçilerini gütmek için masal anlatıyor, rakip takımlara kışkırtıyorlar. Abi abi diye peşlerinde koşuyor takipçileri.

bayernle eslesmislerdi 1 sene önce, simdi uefada grupta sonuncular maclarin yarisi bitmek üzere.

Bunlar 35 yas ortalamasıyla zaten patlayacaklardı . Bizde 11de 3 tane 30 üstü adam var mesela

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pektemek veya töre gol umudu olacak herhold. necip beyinsizi oynuyor hala :D

Hay sıçıcam ama atın lan birini.

Edit: Dönüşü gol oldu ahahhahahhahahhaha

Saka maka basak bu yil gercekten samipyon olabilir

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Yusuf Namoğlu istifa eder misin lütfen onlar portoyu yendi.

Geri
Üst Alt