AL 18/19 I Grubu M:3 | Beşiktaş 2-4 Genk | MS | 25 Ekim | beIN Sports 1

Bjk'nin duran top etkinliğini de çizgide durup ofsayt taktiği uygulayarak bitirdiler helal olsun :tbr:

Cenk negredo gomis gibi kaliteli adamları satarsan sonucları bu olur
Cok para alıyolarmıs yeni bahaneleri bu
Ya azıcık aklı mantığı olan biri ekonomik kriz ve ffp yüzünden üç büyük takımın da Avrupa'ya katılmalarına rağmen küçüldüğünü bilir ve ona göre yorum yapar.

Beşiktaş namağlup lider olduysa Pepe Talisca ve Cenke borçlu bunu, ikisi takımdan ayrıldı. Pepe de oynamıyor şu an. Bizde gol kralı Gomis, en hızlı stoper denayer gitti. Fener Fernando, De Souza gibi adamları sattı.

Bu sene Avrupa'da üç büyükler olarak feda senemiz maalesef, hani dalga geçecek bir durum göremiyorum.

Hangi yonetim neden bu faydali adamlari gondersin ? Buna negredo ve bruma , ndiaye gibiler de eklenebilir

Paramiz olmadigi ve hatta maaslari bile karsilayamadigimiz icin ...

Artik su "risk alamazsan gelir elde edemezsin" , "kuculerek borc odenmez" , "yatirim yapacaksin ki buyuklerle yarisabil" mealindeki soylemleri terk etmek gerekiyor

Uefa sana cerceveyi cizmis , bunun disinda hareket etmen mumkun degil

Mevcut 3 buyuk takimin yonetimi de artik bu isin ciddiyetine vardiklari icin dogru mali isler yapiyorlar

Kah isteyerek (cenk ornegindeki gibi) , kah da mecbur kalarak (ndiaye ve negredo , josef gibi..)

Eger bunu yapmaz isek yakinda ulkemizden hic bir buyuk takim turnuvalara katilamaz

Bu gercegi artik kabullenmek icin cok gec kalindi

Zımbanın gidişi ocakta olabilir.İyice scıp sıvadı kafasız.:asd:

Hoaydaaaaaaaaaaaaaa

Seyirci kitlesi harbi tinerci. Bi tane gole 180 derece değiştiler :asd::asd:

quaresmanin sakalina bak pis herif, kes onu.

bu da mi berabere bitse
puan fln ayagina

Mol vidi denen takim yuzunden ikinci kez iddaa da yatiyorum , gecen de chelsea macinda sadece 1-0 yenilerek yatmama sebep olmustu , simdi de paok u deplasmanda 2-0 yeniyor

Genk clean sheet nedir bilmiyor galiba. Herifler maçların çoğunda gol yemiş. Yediğinden faslasını at takımları severim

Türk futbolu nereye koşuyor ?

Geri
Üst Alt