AL 18/19 I Grubu M:5 | Sarpsborg 2-3 Beşiktaş | MS | 29 Kasım | beIN Sports 1

Bu takimin forvetindeki oyuncu , eskiler hatirlar , super kupadan hemen once st gallen diye bir takimla eslesmistik

Onlarin bir amoah diye siyahi forveti vardi , ona benziyor

Dk 02:20

Şu Türk takımlarının taktiği nedir biri açıklasa.

İç sahada taraftar gazıyla bir şekilde maçlarda sonuç alınıyor, deplasmanlar rezalet.

Futbolculara değil taraftarlara para verilse yeri.

Yabancı hocaların daha başarılı olduğuna dair bir iddia yok zaten Türk futbolunda. Son 10 yılda neredeyse 18 takımın 17'sini lobi ve menajer gücüyle yerliler çalıştırırken ama ligi tanıyan yerliler daha başarılı oluyor iddiası dolaşıyor ülke futbolunda.
Hangi güç ile çalıştıkları yorumunda bulunamam, spekülasyon dan ileri gitmez çünkü. Dün de yazmıştım hatırlıyor isen, bu yapı komple değişmesi gerekiyor.

Bak mesela bugün Samet Aybaba açıklama yapmış, Halis ve Hüseyin hakkında doğru bulmuyorum yapılanları diye. Adamlar çok ağır bir hata yaptılar, hatta hata tabiri hafif bile kalır ama hala destek buluyorlar. Bu adamlar bunu gördüğü sürece aynen devam ederler.

Bu ahbap çavuş ilişkileri devam ettiği sürece, en tepeden en aşağıya kadar, TFF, yönetimler, teknik ekipler, hakemler hatta ve hatta alt yapıya kadar uzanıyor bu düşüncem, bunlar devam ettiği sürece dipsiz kuyuya düşmeye devam edeceğiz.

Ne zaman bu değişim olur, ahbap çavuş ilişkisi ortadan kalkar işte o zaman yükselmeye başlarız. Bunun olacağına inancım ise ne yazık ki yok, çünkü sadece futbol değil, ülkemizde nerede ise her şey bu durumda. Yabancı hoca, Türk hoca, bu soruna gelene kadar çok derin ve geniş çaplı temel sorunlarımız var bizim.

Ulan ne gol kaçırdı sarpsborg be. yemin ediyorum ilk yarının hakkı 4-0 falandı.

Fenerbahçe - Zagreb maçı bugün 0-0 bittiyse Fenerbahçe taraftarı ve hakem sayesinde oldu. Ters çevir Fenerbahçe gene dört yerdi.

Milyonlarca eurolari taraftar hakediyor en azından hakemi baskı altına alıyorlar.

biz bu rezil durumdaki tinercilere nasıl yenildik gibi cümleleri duymak en sinir bozucu şey olacak

Türk futbolu artık bir kerhane ile eşit duruma geldi. Hem yabancı rakipler silkiyor, hem de kerhane içinde birbirimizi silkiyoruz.

Futbolun tepesine getirilenin ise zaten kerhane anasından bir farkı yok, içeride hangi pislik var ise üstünü örtüp buyrun silkmeye devam edin diyor.

Sarporun kalecide mal karius kadar olmasa da. Bjk golü bulur. Sarporun 3 u atması lazim

Cehaleti mazur görün, bu Sarpsborg mudur nedir, hangi ülkenin takımı?

İlk defa duyuyorum.. Boyle isimsiz bir takım ve ilk yarıda çok iyi oynadılar.. Cok iyi adamları var.

Türk futbolunun yeri ilk 10 dısıdır bunu net söyleriz artık.
Bu lige bu kadar para veren yayıncı tabiri caizse maldır.
Kendi aramızda boktan galibiyetler alarak havalara giriyoruz sadece.

Türk futbolunun yeri ilk 10 dısıdır bunu net söyleriz artık.
Bu lige bu kadar para veren yayıncı tabiri caizse maldır.
Kendi aramızda boktan galibiyetler alarak havalara giriyoruz sadece.

E hani yabancı sınırı kalkmıştı ligimiz gelişiyor güzelleşiyordu?2 görüşten birisi doğru değil burada.

hahhaahha
6cbb08da0bf639565b325e3be06ee42b.jpg

Geri
Üst Alt