AL 19/20 2.Ön Eleme Turu | Olimpija Ljubljana 0-1 Yeni Malatyaspor | MS | 1 Ağustos | TRT Spor

Bravo Taffarel kokusu aldigimiz bir kurtaris

Tırnak içinde olan kısımları gözlerini belertmiş Erman Toroğlu sesiyle okuyunuz.

'' Anadolu takımları artık kolay lokma değil ağbiii '' , '' Büyüklerle anadolu takımları arasındaki makas daraldı ağğğbiii ''

Diyip duruyorlar da sözde uçmuş kaçmış anadolu takımları nedense avrupanın tirrek takımlarına karşı dahi bir bok yapamıyor.

Adil Gevreği yakından tanıyan menajer bi abimle görüştüm geçen ay.Hatta kendisi o takımda bi oyuncunun da menajeri idi
Erol buluta intizar ediyormuş
Neden derseniz geçen sezon takımı Uefa kupası elemelerine çıkartıp bombayı kucağıma bıraktın vs vs demiş

ben bu deplasman golu kuralını hiç beğenmiyorum 2 maç da berabere bitiyor ama deplasmanda daha çok gol atan tur atlıyor ama sonuçlar BERABERE

Tırnak içinde olan kısımları gözlerini belertmiş Erman Toroğlu sesiyle okuyunuz.

'' Anadolu takımları artık kolay lokma değil ağbiii '' , '' Büyüklerle anadolu takımları arasındaki makas daraldı ağğğbiii ''

Diyip duruyorlar da sözde uçmuş kaçmış anadolu takımları nedense avrupanın tirrek takımlarına karşı dahi bir bok yapamıyor.

Ee biz de yapamıyoruz böyle takımlara karşı bir şey. O yüzden Erman Toroğlu haklı çıkar bu durumda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 kişi takım saldırıyor gole ihtiyaç duyan 11 kişilik takım sıçıyor Sergen izliyor . Maks yapacağı Mina'yı ileri yollayıp doldur boşalt oynatır . Avcı sıçsa da sonra da Sergen'i getirseler BJK taraftarı çok istiyordu.

10 kişi takım saldırıyor gole ihtiyaç duyan 11 kişilik takım sıçıyor Sergen izliyor . Maks yapacağı Mina'yı ileri yollayıp doldur boşalt oynatır . Avcı sıçsa da sonra da Sergen'i getirseler BJK taraftarı çok istiyordu.
Türk takimlari bu dandik elemeleri rakipleri analiz etmeyen teknik direktörü var diye gecemiyor.

ben bu deplasman golu kuralını hiç beğenmiyorum 2 maç da berabere bitiyor ama deplasmanda daha çok gol atan tur atlıyor ama sonuçlar BERABERE
Deplasman golü kuralının kalkacağı konuşuluyordu maçların daha zevkli hale gelmesi için. Önümüzdeki 5 yıl içinde kalkacağını düşünüyorum bu kuralın.

türkiyede teknik direktör olmadığını birilerinin artık kabul etmesi lazım

oyuna oyuncu değişikliği dışında müdahale edebilen bir tane hoca yok

sadece terim vardır o da maicon ve donku ileri atar

sahada taktiksel değişiklik yapabilecek, maç içinde 2-3 taktik deneyecek skora göre oyun geliştirecek bir tane türk hoca yok

bu teşhis konmadan ve türk teknik direktörler işsiz kalmadan yabancı oyuncu kuralı da kötü görünecektir

Geri
Üst Alt