Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tırnak içinde olan kısımları gözlerini belertmiş Erman Toroğlu sesiyle okuyunuz.
'' Anadolu takımları artık kolay lokma değil ağbiii '' , '' Büyüklerle anadolu takımları arasındaki makas daraldı ağğğbiii ''
Diyip duruyorlar da sözde uçmuş kaçmış anadolu takımları nedense avrupanın tirrek takımlarına karşı dahi bir bok yapamıyor.
Türk takimlari bu dandik elemeleri rakipleri analiz etmeyen teknik direktörü var diye gecemiyor.10 kişi takım saldırıyor gole ihtiyaç duyan 11 kişilik takım sıçıyor Sergen izliyor . Maks yapacağı Mina'yı ileri yollayıp doldur boşalt oynatır . Avcı sıçsa da sonra da Sergen'i getirseler BJK taraftarı çok istiyordu.
Deplasman golü kuralının kalkacağı konuşuluyordu maçların daha zevkli hale gelmesi için. Önümüzdeki 5 yıl içinde kalkacağını düşünüyorum bu kuralın.ben bu deplasman golu kuralını hiç beğenmiyorum 2 maç da berabere bitiyor ama deplasmanda daha çok gol atan tur atlıyor ama sonuçlar BERABERE