- 23 Ocak 2019
- 22.134
- 28.593
- 2.183
Çok eğlenceli bir maç. Inter penaltı kullanacak şimdi de. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne o arkamdan işler mi çeviriyorsun
ss almalar felan
Arkadan işlerle işim olmaz.Bu konuya atmak için Ss almıştım..
hamlelerine dikkat etArkadan işlerle işim olmaz.Bu konuya atmak için Ss almıştım..
hamlelerine dikkat et
Yatsın bana fark etmez.Rollingi hazırda tuttum bile..inş kuponun yatar
250 m euro falan verildi bonservislerine. Nasıl verilmedi yav hakkı.lukaku sanırım drogba sonrası gördüğüm en güçlü forvet. Birebirde fizik olarak ezemeyeceği stoper yok. Drogba'da 36 yaşında koskoca juve savunmasını fizik gücüyle geçiyordu. Lukaku bence hakkı verilmeyen bir forvet.
250 m euro falan verildi bonservislerine. Nasıl verilmedi yav hakkı.
Bu sene çok özel oynadı ama öncesinde böyle bir sezonu yoktu ki Inter neden 80 verdi diye eleştirilmişti.en iyi 5 forvet sayın desek herhalde kimse saymaz ismini. Bence Lewa ve Benzema'dan sonra bu senenin en iyi forveti. Atalanta maçını 90 dk izledim, savunmayı adeta yok etti. İnter savunması topu alıp direkt ona şişirdi, topların hemen hepsini aldı. Sadece gol atan forvet değil yani
Bu sene çok özel oynadı ama öncesinde böyle bir sezonu yoktu ki Inter neden 80 verdi diye eleştirilmişti.
Yine de yıllardır hep yüksek beklenti vardı.
En iyi 5 santrafor arasına koymamak normal daha öncesi için çünkü Aguero, Suarez, Lewa, Cavani, Kane, Auba falan iyi sezonlar geçiriyordu hep.
Haaland da eklenebilir bu arada o isimler arasına, büyük patlama yaptı.