AL 19/20 K Grubu M:1 | Slovan Bratislava 4-2 Beşiktaş | MS | 19 Eylül

egleceli bir senaryo olmazmi
bu üc takim eleniyor
ve biz uefa,ya devam ediyoruz

konu başlığını cimbomla uğraşanın çocuğu olmaz olarak değiştirelim

Bratislava'nın bu galibiyeti şaibelidir, Memiktaş'ın arenada tacı verilmedi.

Rakipler; "Ne de olsa hep Galatasaray şampiyon oluyor,o da on eleme oynasin"

EE2wJD1XUAMh4we

Üstad bence bu resim yetersiz. Bugun rakibe asisti kafasi ile yapti ! :) o yuzden resimden kafasini da kaldirmak ve altina karius yazmak lazim bence ! :)

Hatirlamiyor olabilirim ama ben cidden rakibine kafasi ile asist yapan baska kaleci hatirlamiyorum ya ! :)

Kural hatasi var diye sikayet etsinler uefayi :)
Olmazsa gündemi degistirin, terimin sicili hakkinda bir konusma yap fiko al tinercilerin gazini :)

Devlet sayesinde bir yere gelmis takim Avrupada bizi yillardir rezil ediyor.

Nahmus davasini unutup Fbye yalakalik eden lazlar nerde? Gidin yine gstorelere saldirin.

Yöneticilerden tutta siyasetine kadar çamura batmış vaziyetteyiz. Futbolla alakası olmayıpta futbolu yöneten kişilerin başında olduğu başka bir ülke varmıdır acaba. Ülke futbolu dallas dizisi gibi ag kıskançlık, ihanet, entrika vs ne ararsan var Ülkede futbolun adı var sadece.

Hem başkan hem TD çok erkenden tartışılmaya başlandı. Kadroları da şampiyonluk için baştan çok yetersizdi zaten, üstüne sakatlıklar...

Yine kaosa girmeleri kaçınılmaz görünüyor ama bu defa öncekiler kadar kolay sıyrılamazlar bu borçla...Beter olsunlar, Şeytan azapta gerek! :emrah:

@Aydın Aslan

türk takımlarının hiçbiri baharı görmezse şaşırmam demiştim lig başlamadan şu anda öyle görünüyor reis

bir tek bizim şansımız var gibi o da hala en fazla %50

@Aydın Aslan

türk takımlarının hiçbiri baharı görmezse şaşırmam demiştim lig başlamadan şu anda öyle görünüyor reis

bir tek bizim şansımız var gibi o da hala en fazla %50

Bence Bjk hariç diğer skorlar normal

En azından toplamda 3-4 galibiyet alsınlar bir şey yapamazlarsa bile yoksa büyük sıkıntı olacak ülke puanı açısından

Daha once yazdigim seyin aynisini yaziyorum buraya.. Galatasaraya turk oyuncu oynatmiyor diye millilik taslayanlar suan Avrupada tel tel dökülüyor. Sizin milliliginize tukureyim vesselam.

Beyinsiz bir takım bjk. Tempo enerjisi ile bir şeyler yapmaya çalışan oyun zekası kısıtlı olan bir takım işte.

Burada övülen ljajic de oyun görüşü ve pass zamanlasında pek iyi değil. Sürekli hareketli ve çalışkan Avrupa'da orta seviye bir takımın standart bir futbolcusu işte.

Hiç bir extra Özeliği bulunmuyor bunun.

Büyük takım oyuncusu değil kesinlikle. bjk da bu yaşında olması normal karşılıyorum yani.

Geri
Üst Alt