AL 19/20 Play-off Turu | AEK Atina 1-3 Trabzonspor | MS | 22 Ağustos | TRT Spor

Sorloth'un pozisyon bilgisi ve mücadele arzusunun yarısı diagne de olsa şu an kimse falcao ile uğraşmazdi.

Işte bu sebeple altyapıdaki oyunculara sadece pozisyon bilgisi dersi verilmeli.

Bu sezon Trabzon'un şampiyonluğuna oynuyorum. Bizim takımdan cacık olmaz Fenerbahçe olacağına Trabzonspor olsun daha iyi..

Bulunacak bir şey yok herif Crystal Palace oyuncusuydu düzenli PL izleyen bile tanır forvete bu kadar ihtiyaç varken böyle adamları almamamız rezillik..
hah işte sorun orada. bulunacak bir şey olmamasına rağmen gidip böyle adamlara talip olmamamız. falcao kovalıyoruz hala. lig başladı, cl girecek, elimizde gol atamayan bir adam var.

15 değil 20 e aldık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşım siz kendinizi kandırmaya devam edin.
Her yerde yazıyor ve söyleniyor.
Üstelik bizimkilerde yalanlamiyor.

10+3 bonus+ 2 kdv

Toplaman varsa 15 ettiğini görürsün.
Yaptığımız malligi savunmana gerek yok.
Yapanlara neden yaptıklarını sorup tekrar tekrar hatirlatmaz isek aynı hataları yapmaya devam edecekler

15 değil 20 e aldık.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10+3 bonus+ 2 kdv

Yapanlara neden yaptıklarını sorup tekrar tekrar hatirlatmaz isek aynı hataları yapmaya devam edecekler

Onlar mezardan Mikel'i çıkarıp getirirken biz de neredeyse bedavaya Nzonzi ve Seri getirdik orta sahaya ama.
onazi düzelene kadar orayi idare edecek bir oyuncuyla götürmek istediler ama 1.5m eurodan 2 senelik sözlesme trabzon icin biraz tuzlu oldu. mehmet özcana veya baska bir yabanciyi daha ucuza getirselerdi daha iyi olurdu.

Uefa gruplarında çok iyi takımlar yoksa ne yapıp edip 3.olalım grupta bare

Güzel skor, En ciddi rakibimiz olarak gördüğüm TS Avrupada devam etmeli.

Bilmiyorum toplamda 4 tane hoca var hiçbiri mi görmüyor ya bu böyle olmayacak duran top çalışmalıyız on direği gecemiyoruz diyemiyormu
Takım idman yapmıyor.
Teknik taktik bilen bir teknik ekibimiz olmadığı icin gayet normal.
Idmanlarsa pasta kesip,ayak tenisi oynamak dışında bir şey yapılmadığı çok açık

Turk kulupleri icin inemli bi detay bu. Ekonomik acidan cok kotu olan bi ulkenin ve takimlarin boyle ucuz topculari bulup yuksek performans almasi onemli. Satin almak tabi ki onemli de kuluplerimizin mali tablolarini dusununce kiralik olarak dusuk maliyete kullanmak bile onemli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabii canım o konuda katılıyorum. Bizim Onyekuru’da yaptığımız olay buydu işte. Ama benim karşıt görüşte olduğum kısım bu işin scout transferi olmadığı. Yoksa FFP bitene kadar böyle ucuz yollu, iş yapma potansiyeli olan kiralamalara gidilmeli kesinlikle.

Sosa bizim 8 numaraların 1 sezonda attığı kilit pası 60 dakikada yaptı heralde. Maalesef ülkede Ahmet Ağaoğlu kadar ikinci bir yönetici bile yok.

Futbol oynamak için sahaya çıkan takımlar karşısında kalite farkı bariz bir şekilde ortaya çıkıyor. Şu AEK’nın oynamaya çabaladığını oynamaya çabalayan 3 takım ya var ya yok ligimizde.

Trabzon’la oynanan tüm derbi maçları zevkli geçecek gözüken o ki. Bu orta sahalarını ezeriz. Kanatları ise bizi ezer. İyi takım kurdular kabul etmek lazım.

10+3 bonus+ 2 kdv

Tekrar yazıyorum. 25’e aldık. Yanlışın var.

35'lik Pereira yardırıyor, bizim bekler bir tarafını kaldıramıyor.

Geri
Üst Alt