AL 19/20 Play-off Turu | Trabzonspor 0-2 AEK Atina | MS | 29 Ağustos | TRT 1

Şu maçta tek yapmaları gereken 8 kişi birbirine yakın (15-20 metre) şekilde defans yapıp uzun toplarla hızlı oyuncularını defanslarının arkasına kaçırmaktı.

Çok rahat bir galibiyetten oldular. Ülke puanına iki galibiyetle çok güzel katkı yapabilirlerdi.

En azından gruplara kaldılar. AEK biraz iyi olsa turu rahat geçerdi.

Ula Trabzon üst oynamıştım atamadın bir tane o kadar kaçırdın

Dün akşam Trabzonun baskıyı kaldıramadığı ortaya çıktı keza Mikelin ne kadar boktan bir herif olduğu da. Üstlerine gidince ayakları titremeye başladı, AEK ciddi sarı kartlar görünce pıstı biraz, Nwakame ve Sosa da ayakta tuttu takımı.

Yusuf Sarı da çok kötüydü bu arada.

Bu Trabzon'un yabancilari gecen sezon bize karsi aslan kesilip fenere yatmamislar miydi?
Feneri içerde yendiler, dışarda da son saniyede golü yeyip berabere kaldılar yoksa orada da yeniyorlardı. Trabzonu Beşiktaş da yenemedi, 1 puan alabildi o da içerde 2-0dan çevirdikleri maçla, Başakşehir 6 biz 3 aldık, Fenerle Beşiktaş 1.

Dün akşam Trabzonun baskıyı kaldıramadığı ortaya çıktı keza Mikelin ne kadar boktan bir herif olduğu da. Üstlerine gidince ayakları titremeye başladı, AEK ciddi sarı kartlar görünce pıstı biraz, Nwakame ve Sosa da ayakta tuttu takımı.

Yusuf Sarı da çok kötüydü bu arada.

Ts şampiyon falan olamaz yüzde 1 bile şans vermiyorum

Ts şampiyon falan olamaz yüzde 1 bile şans vermiyorum
Sturridge önemli bir etken, o sakatlanmazsa bence büyük fark yaratacak bir oyuncu.

Hatta

Ömür - Sosa - Parmak - Tony

Sturridge - Sorloth hattı iç sahada puan kaybetmez kolay kolay.

Sturridge önemli bir etken, o sakatlanmazsa bence büyük fark yaratacak bir oyuncu.

Hatta

3 1 in rövanşında böyle salakça işler yaparak 2 0 geriye düşen sonrada telaş yapan bir takım şampiyon olamaz ön taraf sağlam olur ama gerisi sorunlu bana göre.

Ha dediğin gibi iç sahada iyi puan toplarlar ona bir şey diyemem kadroları kötü değil ama şampiyon olacak tarzda görüntü vermiyolar , mesela fb malesef o görüntüyü veriyor.

3 1 in rövanşında böyle salakça işler yaparak 2 0 geriye düşen sonrada telaş yapan bir takım şampiyon olamaz ön taraf sağlam olur ama gerisi sorunlu bana göre.

Ha dediğin gibi iç sahada iyi puan toplarlar ona bir şey diyemem kadroları kötü değil ama şampiyon olacak tarzda görüntü vermiyolar , mesela fb malesef o görüntüyü veriyor.
Fenerin taktiğine antitez sunan takımlar onu durdurur, Vedat'a sıkı markaj yapılması lazım zaten Rize dönemi de ilk maçlarda Rizenin esip sonrasında performans düşüşü yaşama sebebi buydu.

Yeni bir takım oldukları için henüz antitezler pek oluşmadı, bir de Başak maçında çok şanslılardı açıkçası.

Feneri içerde yendiler, dışarda da son saniyede golü yeyip berabere kaldılar yoksa orada da yeniyorlardı. Trabzonu Beşiktaş da yenemedi, 1 puan alabildi o da içerde 2-0dan çevirdikleri maçla, Başakşehir 6 biz 3 aldık, Fenerle Beşiktaş 1.

Bizi soytari eden yabancilari o ikinci macta nedense oynamadilar ki daha kolay bir rakipti. Tekrarini izleyin derim.

Öyleyse bizim topçular da yatıyor o stadda.Çok yanlış mantık.

Bunu soyleyecegini biliyordum. Bizimkisi ayri bir sey. Ben salaklik derim, baskasi pisiriklik der, bir baskasi büyü der. Bizim kazanmak icin hic mi firsatimiz olmadi kadikoyde? Oldu ama kazanamamamizin sebepleri bilinmez. Bu bahsettigimiz macta adam oynamak IS-TE-ME-DI. Acik bariz. Seyret gorursun.

Rakip kötüyse iyi oynuyorlar mesela Aek'da olduğu gibi grup maçlarında görücez nasıl kaldıklarını.

Ben zaten genelde iyi veya super demedim. Ama bizim macta bulduklari bos alanlari be Maicon'un hatalarini firsata cevirdikleri malum. Fener bizden daha kotu olmasina ragmen o macta bulduklari firsatlari ayni oranda degerlendirmediklerini soyluyorum. Yoksa hepsinin cani cehenneme.

Hatta

bu ortasahayla her maç kaybedebilirler

aek da prag da gösterdi bunu

6 numara almazlarsa ki almayacaklar gibi trabzon bıçar sırtı

vezir de rezil de olaiblirler

stoperleri de hiç güven vermiyor

Ben zaten genelde iyi veya super demedim. Ama bizim macta bulduklari bos alanlari be Maicon'un hatalarini firsata cevirdikleri malum. Fener bizden daha kotu olmasina ragmen o macta bulduklari firsatlari ayni oranda degerlendirmediklerini soyluyorum. Yoksa hepsinin cani cehenneme.

Bizim maçta aşırı şanslıları aslında , fb karşısında daha çok fırsat yakalayıp atamadılar.

Geri
Üst Alt