AL 19/20 Play-off Turu | Trabzonspor 0-2 AEK Atina | MS | 29 Ağustos | TRT 1

Stoperler ve Mikel ile dedigin rotasyonu yapmis kismen zaten ama Ivanildo ilk golu,Mikel de 2.yi yedirdi.

Ayrica turu zaten bitirdi demissin.Goruyoruz
3 pas yapamadilar ilk yari. uykudan yeni kalkmis gibi oynuyor hepsi. bunun böyle olacagini kimse kestiremezdi.

Mikel son 3 macta 3 gole katki yapti resmen.. sanssizlik mi yoksa gitmek mi istiyor acaba? Ts takimi maci cantada keklik olarak görmüs.. 2. yari ünal hoca biseyler yapmasi lazim

İlk maçta Trabzon yenilmeze 250 bin lira oynayan arkadaş bu maç için ne yaptı acaba?
En az 500 binlik oynamıştır.Nasılsa akıyor paralar.

İlk yarı sonunda forvetleri mallık yapmasa maç şimdi 3-0'dı. Trabzon elenecek. Ve bunlar şikecilerden fark yer...

Fener bu hamsilere tarihi fark atar.

fb balı diye bir şey var Abdülkadir' de sakatlanmış.

Son dakika golü, rakiplerin en oyuncularının sakatlanması.. ben bu filmi daha önce gördüm ne yazık ki...

Bu maci izlemiyorum ama ilk macta izledigim AEK gordugum en kotu takimlardan biriydi. Belki tek maclik kotu oyundu ama bildigin 2. lig takimi gibiydi

Şu AEK'nın 10 numarası Lvalja tam bizlik çirkeflik sertlik dribling şut var adamda.

Yusuf sarı izlediğim en boş oyunculardan biri

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre mordan daha az futbol bilgisi olan adam varsa sarı yusuftur herhalde

Trabzonun bu sezon transferleri berbat ötesi. Sturridge de mikel gibi isteksiz olursa bunlar ilk 5 e giremez

Geri
Üst Alt